FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

Un fost jucător al Chindiei a mers pe încredere și a fost păcălit » A deschis un nou proces pentru a-și primi salariile restante

Daniel Popa (al doilea de la stânga la dreapta). 
Foto: Imago
Daniel Popa (al doilea de la stânga la dreapta). Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 13:20 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 13:41

În acest sezon, Chindia a fost depunctată cu două puncte pentru neplata unei datorii către fostul său portar Cătălin Căbuz. # A plătit chiar în ziua în care Comisia de Disciplină decisese să-i ia punctele și a obținut printr-o procedură de revizuire, să le recupereze, pentru că jucătorul a anunțat că-și primise restanțele. ♦ Un caz asemănător s-a petrecut și în cazul atacantului Daniel Popa (28 ani), care joacă în prezent la U Cluj.

Acesta avea o înțelegere cu fostul președinte, Marcel Ghergu, să-și primească salariile restante pe 5 luni, din sezonul precedent, în trei tranșe. 

Ghinion teribil pentru fotbalistul lui Dinamo » A suferit o nouă accidentare gravă și va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon
DINAMO
Ghinion teribil pentru fotbalistul lui Dinamo » A suferit o nouă accidentare gravă și va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon

A primit două, dar, între timp, Ghergu a fost înlocuit cu Andrei Cordoș, care, la rândul său a renunțat, iar acum conducător la clubul târgoviștean este Lorin Petrescu.

Daniel Popa și-a retras plângerea pe promisiuni

Cazul lui Popa ajunsese cu cazul său la faza în care Chindia ar fi urmat să fie iar depunctată de Comisia de Disciplină, ultimul termen de plată a ultimei tranșe din restanțe fiind pe 4 octombrie. 

Numai că jucătorului i s-a promis că i se va achita tot dacă renunță la procesul de la comisii. Și și-a retras memoriul, anunțând că a primit banii, iar Comisia de Disciplină a închis cazul în ședința din 11 octombrie. 

Născut la Pietroșița, la nici 40 de kilometri de Târgoviște, Daniel Popa este perceput de cei din oraș ca localnic. Nu și-a dorit ca din cauza sa echipa să fie depunctată și a mers pe încredere. 

Doar că banii n-au mai venit. Iar acum atacantul a fost nevoit să reia procesul, dar de la început, de la Camera națională pentru soluționarea litigiilor (CNSL), unde a primit un nou termen pentru 16 noiembrie.

Astfel, Chindia, în conturile căreia au intrat recent aproximativ un milion de euro la începutul lui octombrie, prin mărirea contribuției de la autoritățile locale (Primărie și Consiliul Județean) a preferat să nu plătească, dar a reușit să mai tragă de timp pentru încă cel puțin o lună jumate-două, cât va mai dura până se va ajunge iar în pragul depunctării. 

5salarii restante trebuia să primească Daniel Popa de Chindia, suma totală fiind de aproximativ 40.000 de euro, din care i s-a achitat numai două treimi

Pe lângă Daniel Popa, mulți alți foști jucători au depuse memorii pentru recuperarea salariilor restante de la Chindia, dosarele acestora fiind în diferite stadii de judecată.

Citește și: 

Se umple Arena Națională! Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul FCSB - Rapid

Fostul fotbalist, atacat de fanii Petrolului: „O să fac plângere penală”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează