FOTBAL  »  LIGA 2  »  EXPLICAȚII

„Te-a sunat Dinamo?” » Claudiu Niculescu explică de ce a plecat de la Șelimbăr

Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 20:25 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 20:25

Claudiu Niculescu (47 de ani) a oferit prima reacție după ce a demisionat de la Șelimbăr, locul 3 din play-off-ul ligii secunde. Tehnicianul a explicat faptul că a fost decizia lui, iar acum așteaptă o nouă provocare. Nu a exclus o posibilă întoarcere la Dinamo, în cazul în care va fi contactat.

Niculescu a surprins miercuri după ce a anunțat că va părăsi formația sibiană la finalul sezonului. Tehnicianul anunțase de mai multe ori faptul că va continua și în sezonul următor, în contextul în care echipa va avea drept de promovare. Fostul antrenor al lui Dinamo a precizat că a avut discuții cu mai multe echipe din Superliga, dar și din străinătate, și va lua o decizie în perioada următoare.

Dario Bonetti, interviu „fără rezerve” în săptămâna în care Dinamo poate retrograda: „Conducerea se ascunde în spatele problemei banilor!”
DINAMO
Dario Bonetti, interviu „fără rezerve” în săptămâna în care Dinamo poate retrograda: „Conducerea se ascunde în spatele problemei banilor!”

Claudiu Niculescu, despre o posibilă revenire la Dinamo: „Mi-ar fi greu să refuz”

Antrenorul a avut rezultate notabile la Șelimbăr în acest sezon. A calificat echipa pentru prima dată în play-off, însă a decis să plece pentru o nouă experiență. Întrebat de moderatorul Vali Moraru dacă a fost sunat de Dinamo, Niculescu a negat, însă a precizat faptul că nu ar refuza propunerea de a reveni. Fostul atacant a fost demis în 2018 de „câini”, după doar două partide.

„Da, am semnat încetarea contractului astăzi, dar voi rămâne pentru meciul din ultima etapă. A fost dorința mea încă de acum câteva săptămâni, chiar dacă am spus că voi continua și din vară. Am luat decizia de a mă opri aici din păcate.

Șelimbăr va avea drept de promovare în sezonul viitor, lucrurile sunt aproape clare, va fi făcut un anunț oficial. Am nevoie de o altă provocare. Consider că mi-am făcut treaba, se putea și mai bine, mi-aș fi dorit să fim pe locul 1 în play-off, dar e greu când nu ai motivație și obiectivul este îndeplinit.

Am avut discuții cu echipe din țară și din străinătate, acolo unde am mai antrenat. Am decis să anunț clubul că plec acum, ca să-și facă strategia pentru sezonul viitor, drumurile noastre se opresc aici, voi aștepta până în momentul în care va veni o ofertă, vreau să mă odihnesc puțin”, a spus Claudiu Niculescu, la „Digi Sport Special”.

Întrebat despre posibilitatea de a reveni la Dinamo, mai ales în contextul în care clubul este aproape de retrogradarea în Liga 2, Niculescu a precizat faptul că nu ar refuza o ofertă din partea conducerii „câinilor”, dar momentan nu a fost contactat.

„Nu, cu siguranță nu (n.r. nu a fost sunat de Dinamo). Sunt deschis oricărei discuții, mai ales când e vorba de Dinamo. Deși am rămas dezamăgit după acel episod (n.r. demis în 2018 după două meciuri). Nu mă autopropun, dacă va fi..în viitor, cândva, mi-ar fi greu să refuz. Am avut discuții cu echipe din Superliga, dar discuțiile concrete le-am avut în iarnă.

Dinamo trebuia să fie peste linia barajului dacă ne luam după rezultatele din sezonul regulat, dar în play-out nu a avut rezultatele așteptate și merită locul pe care îl are. E strigător la cer să primești gol în prelungiri când joci fiecare meci cu sabia deasupra capului, au pierdut puncte total aiurea”, a explicat Niculescu.

VIDEO. U Cluj - Dinamo 3-3. Kopic recunoaște că salvarea dinamoviștilor nu mai ține doar de ei: „Va trebui să câștigăm cu UTA și să vedem ce se va întâmpla”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite
MERCATO
Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite
Se oferă antrenor la Dinamo chiar și în cazul retrogradării: „Trebuie o reconstrucție de la zero! Acolo e casa mea”
DINAMO
Se oferă antrenor la Dinamo chiar și în cazul retrogradării: „Trebuie o reconstrucție de la zero! Acolo e casa mea”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
Vfb93
Vfb93  •  09 Mai 2024, 12:22

E de la mine din etnie…ce pretenții aveți și voi. Noi ăștia discriminați nu le avem cu caractere,cuvânt dat și alte delicatețuri ale secolului trecut. Noi suntem gunoaie și va rog tratați ne ca atare.

lenroc
lenroc  •  09 Mai 2024, 09:46

E valoare mondială Claudiu, plânge Liverpool după el

corbea
corbea  •  09 Mai 2024, 09:16

Si ne tot miram de ce antrenorii romani sunt calcati in picioare, nu au coloana vertebrala...Demnitatea nu este la indemana oricui.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează