FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO „Homawoo nu se simte bine” » Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece fundașul lui Dinamo, după accidentarea gravă provocată lui Luca Mihai

Zeljko Kopic, foto: facebook Dinamo
Zeljko Kopic, foto: facebook Dinamo

Articol de , - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 13:17 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 15:56

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut vineri conferința de presă premergătoare duelului cu FCU Craiova, din etapa #5 a play-out-ului Superligii. Tehnicianul croat a vorbit despre situația lui Jose Homawoo (26 de ani), cel care l-a accidentat grav pe Luca Mihai (20 de ani), în meciul cu Poli Iași, de pe 14 aprilie.

Kopic a transmis un nou mesaj de susținere pentru Luca Mihai și a explicat faptul că fundașul „câinilor” nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere emoțional.

A anunțat faptul că Dinamo nu are jucători indisponibili pentru meciul cu FCU Craiova și a transmis un mesaj pentru suporterii dinamoviști, care au primit 5000 de bilete la meciul de pe Oblemenco.

Din spital, Luca Mihai le-a transmis o rugăminte colegilor: „Faceți asta!”
Poli Iași
Din spital, Luca Mihai le-a transmis o rugăminte colegilor: „Faceți asta!”

VIDEO. Zeljko Kopic a numit cel mai periculos jucător al oltenilor, înainte de FCU Craiova - Dinamo: „A demonstrat cu noi”

„În primul rând, vreau să transmit un mesaj din partea echipei. Aș vrea să spun încă o dată că toată lumea din club, echipă, în special Josh (n.r. Homawoo), regretă tot ce s-a întâmplat la ultimul meci, Sper ca Luca să aibă o recuperare ușoară și să revină pe teren cât mai repede, îi urăm tot binele din lume, în special Josh, care nu se simte bine.

Nu e ușor, am vorbit mult despre această situație, Josh a înțeles, a vrut să joace mingea, e afectat, îi pare rău.

Cele două meciuri pe care le-am jucat fără suporteri au fost foarte grele, dar totuși am câștigat patru puncte extrem de importante. E o decizie importantă pentru toată suflarea dinamovistă (n.r. fanii revin pe stadion la meciurile de pe teren propriu).

Medicii îi acordă primul ajutor lui Luca Mihai Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
+45 FOTO

Am toți jucătorii apți pentru acest meci, vom lupta să fim în formă optimă. Craiova are o echipă bună, jucători de calitate, nu a avut recent rezultate bune. Bauza e un jucător important, a demonstrat cu noi, dar și în trecut. Are calitate, dar trebuie să fim pregătiți pentru el și pentru toată echipa.

Urmează 3 meciuri în 6 zile, așa e programarea, nu ne putem plânge, dar vom găși o modalitate pentru a fi în formă în toate meciurile. Ce să mai spun despre implicarea fanilor, ei ne arată cât de mult ne susțin, cât ne ajută, nu pot să fiu decât mândru și bucuros”, a explicat Kopic, la conferința de presă.

Pentru noi a fost cea mai bună veste (n.r. revenirea suporterilor pe stadion), suntem fericiți, știm cât de importanți sunt, ne-au lipsit mult, decizia nu cred că a fost corectă inițial, dar pentru că jucăm atât de bine acasă, sperăm să continuăm seria bună de pe teren propriu.

Sunt un jucător experimentat, știu cum este să joci în asemenea condiții, știu cum e să joci la trofee, dar și în subsol, avem o atmosferă bună, a fost important să câștigăm meciul trecut.

Aceasta este viața de fotbalist, meciuri decise în prelungiri, acum am avut câștig de cauză, am avut nevoie de puțin noroc, sper să fie la fel și mâine.

Nu am vrut să revăd faza cu Homawoo, știu că a fost greu, suntem alături de Luca Mihai, sperăm să revină pe teren. Josue a fost dezamăgit, dar acesta este fotbalul, a fost doar o fază, este un băiat bun și nu vrut să se întâmple asta.

Avem un lot numeros, suntem bine acum fizic și o să ne descurcăm, o să fie rotații în echipă, dar suntem pregătiți, știam de 2 săptămâni, vor fi trei finale pentru noi

- Georgi Milanov, mijlocașul lui Dinamo

Dinamoviștii atacă „centralul” de la meciul cu FCU Craiova » Oltenii, nemulțumiți de arbitrul VAR

FRF a anunțat vineri arbitrul de la FCU Craiova - Dinamo. Așadar, „central” este Adrian Cojocaru. Pe forumuri, „câinii” sunt nemulțumiți de această delegare. Motivul? „Centralul” i-a arbitrat și la ultimul duel dintre cele două echipe, de pe 2 februarie, câștigat de olteni, scor 2-1.

Atunci, „câinii” au reclamat faptul că arbitrul le-ar fi anulat eronat golul lui Gregorio din minutul 37 și nu ar fi acordat o lovitură de la 11 metri în repriza a doua. Nici oltenii nu sunt prea încântați de această delegare. Ei sunt deranjați de prezența lui Cătălin Popa, arbitrul VAR, acuzat că i-ar fi dezavantajat la ultimele partide în care a fost la centru.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Andrei Nicolescu, după ce Dinamo a scăpat de suspendare: „Din acest moment, toleranță zero!”
DINAMO
Andrei Nicolescu, după ce Dinamo a scăpat de suspendare: „Din acest moment, toleranță zero!”
Antrenorul-revelație explică de ce a refuzat-o pe Dinamo și de ce nu vrea la FCSB: „Nu sunt obișnuit cu asta” » Ce plan are
ANTRENOR
Antrenorul-revelație explică de ce a refuzat-o pe Dinamo și de ce nu vrea la FCSB: „Nu sunt obișnuit cu asta” » Ce plan are

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (17)
Hund
Hund  •  21 Aprilie 2024, 15:54
Postat de sadiku_is_back pe 21 Aprilie 2024, 14:03

cred ca Bani este U21 ...Dinamo U21 : Ahmed Bani, Costin Amzăr, Antonio Borduşanu, David Ţone, David Irimia, Alexandru Irimia

Bani a făcut 22 anul acesta. Ai dreptate în privința gemenilor. Cred că merită încercați, oricum varianta mai rea decât Amzar sau Bordușanu nu are cum să fie.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  21 Aprilie 2024, 14:03
Postat de Hund pe 19 Aprilie 2024, 21:50

Și cu U 21 ce faci?? Bordușanu joacă de zici că are tocuri )))

cred ca Bani este U21 ...Dinamo U21 : Ahmed Bani, Costin Amzăr, Antonio Borduşanu, David Ţone, David Irimia, Alexandru Irimia

endeavour
endeavour  •  20 Aprilie 2024, 08:48

Definiți ce înseamnă accidentat grav!.... Nu s-au confirmat nicio leziune medicala gravă!..... Continuați cu golăneala la adresa lui Dinamo București!..... Arbitrajul va martela din nou pe Dinamo!... Iar voi la GSP.ro nu veți scrie nimic despre asta. Sunteți jalnici!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează