FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă nu înțelege ce se întâmplă la FCSB: „Un jucător ca el să nu joace? E de râsul curcilor” + „Dacă Becali îl tratează așa, nu ia nimic pe el”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2022 16:51 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 17:05

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, consideră că Florinel Coman nu trebuie să lipsească din echipa de start a celor de la FCSB.

Coman a pierdut primul „11” al roș-albaștrilor în sezonul de toamnă, în locul său fiind preferat Octavian Popescu. A intrat de pe bancă și în ultimul meci de Superliga, cu FC Botoșani, și a marcat singurul gol al meciului.

Dinamo e bună de plată » Suma pe care trebuie să o primească Rednic după ce a câștigat la apel
DINAMO
Dinamo e bună de plată » Suma pe care trebuie să o primească Rednic după ce a câștigat la apel

Victor Pițurcă: „Un jucător cum e Coman să nu joace? E de râsul curcilor”

„Un jucător cum e Coman să nu joace la FCSB? Asta e de domeniul fantasticului sau de râsul curcilor. Incredibil aşa ceva. 3 milioane de euro nu va da nimeni în situaţia în care e el, rezervă, a fost și accidentat, cine dă?

Nu dă nimeni nici 1 milion, dar 3 milioane. Astea sunt vorba aruncate de Gigi, el speră că ia milioane pe Coman. Dar dacă îl tratează aşa, nu va lua nimic!”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit Orange Sport.

Gigi Becali: „Coman și-a spălat toate păcatele”

După victoria cu FC Botoșani, Gigi Becali l-a lăudat pe Floinel Coman, decisiv cu echipa moldoveană.

„Coman ne-a salvat. Nu mai speram să marcăm gol. Am avut ocazii multe. Să dea Dumnezeu acum să se pregătească bine, să fie titular și să fie ăla de dinainte, să fie Coman ăla pe care am dat 3 milioane.

Acum a șters tot, toate păcatele lui, după golul ăsta. E fotbalist bun și e și foarte inteligent. El trebuie să muncească. El era în formă înainte de accidentare. Acum trebuie să muncească și să revină”, a declarat Becali, potrivit Prima Sport.

Eu îi dau drumul și la Rapid. I-am dat o hârtie de trei milioane de euro. Eu vreau banii pe care i-am dat pe el, trei milioane. Du-te la Rapid, du-te în România sau unde vrei. Pe mine nu mă interesează unde se duce un jucător când pleacă de la mine

- Gigi Becali, pe 16 decembrie

Citește și:  

Are Boloca motive să fie supărat pe Iordănescu? Ce s-a întâmplat la cele 4 meciuri la care a fost convocat

Victorie Șerdean! Dinamo, făcută KO la finalul anului: ce înseamnă decizia DEFINITIVĂ publicată azi de Judecătoria Sectorului 2

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Decembrie 2022, 10:31

FCSB zici că-i Fotbal Club *** București. E de bezna minții. Acolo ești bun sau rău în funcție de un gol sau o pasă. Fl. Coman s-a ratat cu osârdie, a dat acum un gol( cui? echipei a doua!) și e iar mare jucător, subiect de discuții. Jalnic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  22 Decembrie 2022, 23:54

Pitzi, fost "mare" antrenor, actual mare deontolog, si mai MARE "***" de masti FFP2 :(((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Decembrie 2022, 19:45

Piti un mare antrenor ...aproape la fel de bun ca Maldarasanu ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează