FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ / LIVE PE GSP.RO SI KANAL D / DUMINICA 20:30

"Tu decizi, tu răspunzi!"

Articol de - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Becali i-a transmis lui Lăcătuş că îi dă mînă liberă în alcătuirea formaţiei pentru derby-ul de duminică

Gigi Becali îi dă puteri depline lui Marius Lăcătuş. Patronul roş-albaştrilor a avut o discuţie cu tehnicianul echipei prin care l-a asigurat că nu se va băga peste el în alcătuirea echipei, cel puţin la partida cu liderul Ligii I. "Marius, pentru meciul ăsta cu CFR nu o să mă bag deloc. Tu o să faci echipa, pentru că eşti cel mai în măsură şi cunoşti cel mai bine jucătorii. Fă aşa cum crezi tu de cuviinţă şi sper să iei cele mai bune decizii! Dar trebuie să ştii un lucru. Tu decizi, tu răspunzi!", i-a spus Becali lui Lăcătuş.

Toată presiunea e pe Lăcătuş

Acest lucru a fost confirmat şi de tehnicianul roş-albaştrilor. "Am avut o discuţie cu Gigi, în care am pus lucrurile la punct. Echipa o fac eu, împreună cu staff-ul tehnic, asta a reieşit şi din dialogul nostru. Chiar mi-a spus că e mai bine aşa, deoarece eu voi purta întreaga răspundere a rezultatelor. Oricum, de cînd sînt eu la echipă, nu s-a pus niciodată problema să se implice patronul în alcătuirea primului 11", a spus Lăcătuş.

La discuţia lui cu Becali a participat şi Adrian Ilie. Managerul sportiv a fost unul dintre aliaţii "Fiarei", Ilie încercînd să-l convingă pe Gigi că antrenorul cunoaşte mai bine starea jucătorilor şi el este în măsură să decidă cine va intra în primul "11".

În urmă cu cîteva zile, înfrîngerea Stelei de la Iaşi (1-2) l-a făcut pe Gigi Becali să anunţe că se va implica din nou la echipă. "Nu se mai poate! I-am lăsat din mînă şi nu mai joacă nimic. O să vedeţi o altă echipă la meciul cu CFR. Dică, Goian şi Nicoliţă or să stea pe banca de rezerve!", a tunat Becali.

"Eram convins că Gigi nu se va băga peste Lăcătuş în alcătuirea echipei. Marius ştie cel mai bine în ce stare se află fiecare jucător şi de aceea trebuie lăsat să îşi facă treaba"

Emeric Ienei

"Nouă ne-ar fi convenit de minune dacă Gigi decidea el să-i lase rezerve pe Dică şi pe Goian. Sînt jucători foarte valoroşi şi ne-ar fi creat un avantaj dacă nu ne-ar fi fost adversari"
Iuliu Mureşan

55 % din cei 2.000 de fani care au votat pe stelisti.ro spun că Lăcătuş ar trebui să plece de la Steaua dacă Becali se va implica în alcătuirea echipei

200.000 de euro este salariul anual al lui Marius Lăcătuş la Steaua

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (14)
 •  29 Februarie 2008, 15:07

forza steaua!duminica o sa va facem praf ceferistilor ingamfati.

 •  29 Februarie 2008, 13:36

MARIUS AI MARE GRIJE CUM FACI PRIMU 11 DUMINICA.NEA GIGI NU SE BAGA PESTE TINE.DAR TU VEZI SA NU-I DA-I IAR EMOTII.GRIJE MARE SA AI CU POSTUL LUI MIREL MEREU ATAT.

 •  29 Februarie 2008, 13:25

nimeni nu se gandeste la un egal??pacat.....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează