FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Takayuki şi Strătilă ar putea semna mîine cu Dinamo » Afacere de 500.000 de euro

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Nicolae Badea şi Ioan Niculae ar putea definitiva mîine trecerea lui Takayuki şi Strătilă în Ştefan cel Mare.


Şefii lui Dinamo şi Astrei Ploieşti, Nicolae Badea, respectiv Ioan Niculae, negociază şi speră să finalizeze zilele viitoare trecerea în Ştefan cel Mare a mijlocaşilor Takayuki Seto, 25 de ani, şi Sorin Strătilă, 24 de ani. Afacerea ar scoate 500.000 de euro din conturile "cîinilor", bani ce ar trebui plătiţi în trei părţi. În ecuaţie ar mai putea intra împrumutul unuia sau a doi jucători, ce ar mai diminua din suma tranzacţiei. Takayuki şi Strătilă vor fi deţinuţi în cote egale de către cele două cluburi.

Fotbaliştii şi-au dat acordul de a veni în Ştefan cel Mare, mai lipsesc iscăliturile celor doi şefi. Jucătorii vor avea salarii lunare de 8.000, respectiv 7.000 de euro, dublu faţă de cît au la Ploieşti.


"Îmi cunosc colegii de la TV"
Recomandat drept Gardoş II, întrucît a fost coechipier cu revelaţia Stelei la Şimleul Silvaniei, Raul Crişan, 23 de ani, se antrenează de ieri cu roş-albii şi speră să fie reţinut de Andone în lot. "Am intrat în cuşcă, sper ca acum să devin «cîine roşu» cu acte în regulă. Băieţii m-au primit bine la echipă, deşi îi cunosc doar de la televizor", a declarat stoperul.

Cu ochii pe Chiricheş şi Pintilii

Dinamo discută cu oficialii lui Pandurii pentru fundaşii Vlad Chiricheş (21 de ani) şi Mihai Pintilii (26 de ani). Roş-albii au coproprietate pentru Chiricheş, în urma trecerii în vară la gorjeni a lui Vranjkovici şi Maksumici, şi l-ar dori pe internaţionalul de tineret încă de acum. "Cîinii" susţin că Pintilii e mai greu de adus, întrucît gorjenii nu vor să se despartă de căpitanul echipei.

Szukala se roagă de Pădureanu
Dinamoviştii au discutat cu fundaşul Gloriei Bistriţa, Lukasz Szukala, care şi-a dat acordul să joace în Ştefan cel Mare. Cele două cluburi nu se înţeleg însă la bani, Jean Pădureanu solicitînd un milion de euro! "Cîinii" au transmis că nu oferă mai mult de 300.000 de euro, iar Szukala încearcă să-l convingă pe şeful ardelenilor să-l lase la Dinamo.

"Ne e dor de salarii la zi!"
Dinamoviştii mîrîie! "Mai sînt probleme cu banii, am primit din ei, dar mai avem de luat", a declarat Alexe. Gazeta a scris zilele trecute despre intenţiile jucătorilor de a face grevă în cazul neachitării restanţelor. Liviu Ganea a fost dur: "Urmează 3 săptămîni de cantonament, cam lung, nu ştiu dacă toţi vor fi de acord. Nu ştiu dacă ne e dor de domnul Borcea, ne e dor de zilele în care eram plătiţi la zi".


- Azi, la prînz, este prevăzută reunirea "cîinilor", iar miercuri este vizita medicală.
- Site-ul tribalfootball.com: "Managerul Carlo Ancelotti i-a propus lui Roman Abramovici pe dinamoviştii Torje şi Alexe la Chelsea, mai ales că antrenorul vizitează regulat România".
- Predescu l-ar putea înlocui pe Păun pe lista roş-albilor care să meargă alături de Mircea Rednic la Hazar Lankaran.
- Andone a discutat ieri cu oficialii Unirii Urziceni pentru a-l "repatria" pe portarul Cristian Bălgrădean, care să se antreneze cu roş-albii.
- Liviu Ganea: "Se va simţi lipsa unor jucători care au plecat, cum este Adrian Cristea. El a ales relansarea".

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  09 Ianuarie 2011, 11:00

takayuki e bun, merita cumparat

inima_de_caine
inima_de_caine  •  09 Ianuarie 2011, 10:04

Da' pe Măţel nu-l vede nimeni??? Putea fi luat GRATIS de la Farul, a ajuns la Astra unde s-a impus şi impresionează plăcut, e o soluţie certă pentru banda dreaptă, dar, pe lângă eternul şi fascinantul Scarlatache, conducerea dinamovistă preferă să improvizeze cu jucători fără nici o perspectivă, precum alde Rubio... Vai de scounting-ul lor!

calinescu_
calinescu_  •  09 Ianuarie 2011, 10:02

SCAPATI DE RUBIO SI MARGARITESCU .....!! CU ASEMENEA CALAMITATI DINAMO NU VA AVEA IZBINDA ...!!!!! E BINE CA AM SCAPAT DE HOMEI SI DE RUS ...!!!! DE LA ASTRA IL ADUCETI IN PRIMUL RIND PE MATEL , RESTUL OM MAI Vedea!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează