FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Şi Rada out!

Ionuţ Rada
Ionuţ Rada

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00

Fundaşul a suferit o contuzie la laba piciorului drept după un contact dur cu Neşu şi va rata amicalul cu Levski Sofia de mîine

Problemele medicale nu dau pace Stelei. Ieri, pe lista doctorului echipei, Radu Paligora, s-a mai adăugat un nume, cel al lui Ionuţ Rada. Fundaşul a ieşit pe terenul de antrenament şi a început mişcările de încălzire alături de ceilalţi jucători. Ba chiar, a început să efectueze şi primele exerciţii impuse de Lăcătuş.

La un moment dat s-a oprit şi a ieşit de pe gazon. S-a aşezat de banca de rezerve, şi-a scos gheata de la piciorul drept, acuzînd dureri mari la laba piciorului, locul unde a suferit o lovitură la unul din antrenamentul din zilele trecute. Atunci, încercînd să joace o minge a şutat puternic în piciorul lui Neşu, alegîndu-se cu o contuzie care l-a împiedicat să evolueze în amicalul cu Metalurgs Liepajas.

Rada va avea nevoie de cîteva zile de repasu şi va rata partida cu Levski Sofia, programată mîine, de la ora 17:30, cînd cel mai probabil cuplul de fundaşi centrali va fi acelaşi ca şi marţi: Goian-Ghionea. În meciul cu bulgarii, nu va evolua nici celălalt fotbalist cu probleme medicale, Mirel Rădoi, care are o întindere uşoară la piciorul drept, şi va reveni la antrenamente normale abia peste două săptămîni.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
 •  31 Ianuarie 2008, 12:56

contuzie la "laba" piciorului ? putea sa foloseasca termenul medical.

 •  31 Ianuarie 2008, 10:23

Nu inteleg cum sta treaba cu 'zile de repasu'.De multe ori,greselile de ortografie din articolele voastre depasesc in vulgaritate limbajul comentariilor... Ca sa nu mai pomenesc de titlul articolului 'Punctul G'.Nu va ganditi ca este putin,doar putin nepotrivit? Usor,usor,va transformati in varianta sportiva a ziarului Libertatea...

 •  31 Ianuarie 2008, 02:51

De cand dracu l_aba este un cuvant vulgar? Ce retardati ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează