FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi a renunțat la doi jucători: unul a semnat tot în Liga 1! Ce program a stabilit Bergodi pentru elevii săi

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 17:54 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 21:35

Jucătorii lui Sepsi OSK se vor reuni miercuri, 4 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, pentru reluarea antrenamentelor, după două săptămâni de vacanță. Din lotul lui Bergodi nu vor mai face parte Cristi Bărbuț și George Dragomir.

 Pe 6 ianuarie echipa covăsneană va pleca într-un cantonament de 10 zile la Belek, în Turcia, unde va disputa și trei meciuri amicale cu echipe din Polonia, Azerbaidjan și Cehia. Băieții lui Cristiano Bergodi vor întâlni Radomiak Radom (9 ianuarie), FK Gabala (12 ianuarie) și Bohemians Praga (15 ianuarie).

Cristiano Ronaldo, prezentat la Al Nassr: „Contractul este unicat, pentru că eu sunt un jucător unic” » Mii de fani au venit pe stadion pentru un eveniment spectaculos!
AL NASSR
Cristiano Ronaldo, prezentat la Al Nassr: „Contractul este unicat, pentru că eu sunt un jucător unic” » Mii de fani au venit pe stadion pentru un eveniment spectaculos!

Cristi Bărbuț și George Dragomir au plecat de la Sepsi

Nu vor ajunge, însă, în Turcia, Cristi Bărbuț și George Dragomir.

Clubul din Sfântu Gheorghe a anunțat azi, chiar cu o zi înaintea reunirii, că au fost reziliate, de comun acord, contractele celor doi jucători. Cristi Bărbuț, în vârstă de 27 de ani, a ajuns în vara anului 2021 la Sepsi, iar George Dragomir, în vârstă de 19 de ani, s-a alăturat lotului covăsnenilor la începutul anului 2020.

Bărbuț a fost deja prezentat la FC Hermannstadt, semnând pe un an și jumătate.

Sepsi a renunțat la doi jucători: unul a semnat tot în Liga 1! Ce program a stabilit Bergodi pentru elevii săi

Bărbuț, extremă dreapta, a jucat la Sepsi după ce și-a terminat contractul cu CSU Craiova. A jucat în acest sezon în 20 de meciuri, reușind 2 pase de gol. Mijlocaș ofensiv, Dragomir a bifat doar o prezența în acest sezon pentru trupa lui Bergodi.

În afară de cei doi, a mai părăsit echipa lui Bergodi, în această iarnă, Cătălin Golofca. De altfel, atât Dragomir cât și Golofca ar urma să evolueze în continuare pentru FC Botoșani.

„Dorim să le mulțumim celor doi jucători pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în continuare!”, au transmis oficialii lui Sepsi OSK.

VIDEO Experiența lui Daniel Chiriță cu patronul interlop de la Stal Alchevsk: „Eu mergeam cu avionul lui privat, restul echipei cu autocarul”

Citește și:

Cine l-a convins pe Sabău să revină la U Cluj: „Aveam temeri, frământări!” + primele mutări anunțate

După ani de așteptare au început lucrările pentru Sala Poliventă de 72 de milioane de euro!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează