FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

FOTO Scene uluitoare la Sepsi - FCU, primul meci al zilei din Superligă! Aproape să leșine de durere, fotbalistul n-a putut fi urcat în ambulanță dintr-un motiv incredibil

Jonathan Rodriguez n-a putut fi urcat în ambulanță / foto: Bogdan Bălaș +49   FOTO
Jonathan Rodriguez n-a putut fi urcat în ambulanță / foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 19:24 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 20:54

Momente teribile, greu de privit, în prelungirile primei reprize din Sepsi - FCU Craiova 1948. Jonathan Rodriguez, fotbalistul gazdelor, a fost ținta unui fault brutal comis de Matheus Mascarenhas, cel care avea să fie eliminat de „centralul” Adrian Cojocaru. Au urmat scene tragicomice pe stadionul din Sfântu Gheorghe, la meciul la care a asistat și prim-ministrul maghiar Viktor Orban. 

Oltenii au rămas în zece cu scurt timp înainte de pauză, după o intrare necugetată a lui Mascarenhas, care s-a „proptit” cu talpa direct pe genunchiul lui Jonathan Rodriguez. Argentinianul s-a ales cu o rană groaznică în acea zonă, o rană deschisă, sângerândă, care a provocat stupoare printre colegii săi. 

Cosmin Matei a fost primul care a reacționat, făcând semne disperate pentru ca ambulanța să pătrundă pe gazon. 

+45 FOTO

În același timp, Denis Ciobotariu a fost primul coechipier care a mers să-i acorde ajutor lui Rodriguez, cel care a fost aproape să leșine din cauza durerilor. Conștient că elevul său a suferit o accidentare delicată, tehnicianul Liviu Ciobotariu a reacționat și el: a aruncat deznădăjduit cu o sticlă de apă în zona din apropierea băncii tehnice.

Viktor Orban, prezent la Sepsi - FCU Craiova + De ce nu a venit la meci galeria oltenilor
Sepsi - FCU Craiova
Viktor Orban, prezent la Sepsi - FCU Craiova + De ce nu a venit la meci galeria oltenilor

S-a blocat targa! Aproape să leșine de durere, Jonathan Rodriguez n-a putut fi urcat în ambulanță!

Când a văzut gravitatea accidentării, arbitrul Adrian Cojocaru n-a mai stat pe gânduri și i-a arătat „roșu” direct lui Mascarenhas. În tot acest timp, medicii și-au făcut apariția pe gazon pentru a-i trata rana lui Rodriguez. L-au bandajat pe mijlocașul covăsnenilor, pentru ca apoi să-l urce pe targă pentru a-l transporta la spital. Au urmat scene greu de catalogat.

Fiindcă roțile tărgii se blocaseră și nu se puteau plia, brancardierii și medicii nu l-au putut urca pe Rodriguez în ambulanță! Mai bine de un minut și jumătate au încercat aceștia să introducă targa pe ușile din spatele ambulanței, fără succes, însă! Până la urmă, Rodriguez s-a dat jos de pe targă și a urcat în mașină prin zona ușilor laterale! Toată tărășenia a durat mai bine de câteva minute. 

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Viktor Orban, prezent la Sepsi - FCU Craiova + De ce nu a venit la meci galeria oltenilor

Sepsi - FCU Craiova, în etapa a doua din SuperLiga » Oaspeții rămân în „10”!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (16)
ATEUS
ATEUS  •  24 Iulie 2023, 00:38
Postat de kordell pe 22 Iulie 2023, 01:18

Precis cand erai mic te tinea *** in casa sa nu-ti *** genunchi si sa nu bei apa de la furtun :)))

Cati ani ai? 5...6? Hai sa vorbim de fotbal..iti plac comentarii prostesti sa te afirmi sau fotbalul? Era vorba de un fault. Nu comentez mai mult ca am impresia ca mintea nubte ajuta. Si eu vreau Romania la mondiale, europene, dar sunt realist. Sa ne prefacem ne place, dar hai....fim uniti...daca nu mai stam acasa!!!

Misu1950
Misu1950  •  22 Iulie 2023, 08:08

A fost o inscenare pentru ca Orban, prezent la meci, sa le cumpere o ambulanta...

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  22 Iulie 2023, 03:04
Postat de kordell pe 21 Iulie 2023, 21:30

Fotbalistul roman lesina de durere la orice fault cat de mic .

Bravo! Acum ne-am dat cu totii seama (cat esti de prost)... Niciun cuvant din cate ai reusit cu greu sa scrii, nu are legatura cu articolul la care ai comentat... Acum iesi! Prostule!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează