FOTBAL  »  Superliga  »  MIRCEA SANDU ATACĂ

Sandu: "Îi împuşc în inimă pe cei care fac scandaluri!"

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Urarea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal cu ocazia Valentine's Day este una de-a dreptul şocantă. "Îi împuşc în inimă pe cei care fac scandaluri. Verbal, bineînţeles. Borcea, Copos, Mureşan, Becali, sînt nişte pacifisti. Nu au niciun fel de problemă, nu se ceartă niciodată. Sînt cei mai dulci oameni de pe pămînt, ei iubesc fotbal, iubesc banii. Cred că s-ar simţi bine împreună dacă ar lucra la acelaşi club", a declarat Mircea Sandu la Radio InfoPro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
 •  14 Februarie 2008, 17:39

dictatura din fotbal a ajuns la apogeu,nu mai stie din ce sa scoata bani,ca sa-si umple conturile paersonale, a devenit campionatul lui Sandu SRL,o sa vedem la tv pe postul tv sandu ,este pacat ca traim in Romania, urmeaza stirea zilei de maine ,cum ca romanii ar mai fi in tara.sa-i fie rusine unde a dus fotbalul ,sa la multumeacsa celo din Albania ca ne-am calificat la Euro si nu este meritul lui Piti.

 •  14 Februarie 2008, 15:55

Eu sincer as sta mai linistit daca i-as vedea pe cei enumerati,inclusiv cel cu parerea,in aceeasi club dar la JILAVA.Dar cu legile si justitia din tara noastra ii greu sa condamni un criminal sau hot care este filmat in timpul faptei,la astia numa circ o sa vedem niciodata o masura!!!!PS:Viitorul suna bine insa nu pt 22 mil de romani ci pt 10 mii de criminali si hoti!!!

 •  14 Februarie 2008, 15:45

off-topic: SCHIMB BILET ROMANIA-OLANDA(cat II) CU ORICE BILET LA PRIMELE 2 MECIURI! bileteeuro at gmail punct com.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează