FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rihairo Meulens, noua extremă dreaptă a Rapidului, se prezintă cititorilor Gazetei: "Am venit pentru duelurile cu Steaua şi Dinamo"

Articol de , - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 21:14

Olandezul Rihairo Meulens, 26 de ani, care evoluează pentru reprezentativa Curacao, a auzit prima oară de Rapid în 2005, cînd giuleştenii au scos-o pe Feyenoord din Europa

- Care sînt primele impresii la Rapid?
- Sînt bune. Mă bucur că sînt aici.

- Eşti la prima ta aventură în străinătate. Crezi că vei avea probleme să te acomodezi?
- Nu. Sînt un tip sociabil, mă pot adapta repede la orice situaţie, deci nu cred că voi avea probleme.

- Ce ştii despre Rapid?
- Sincer să fiu, nu prea multe. Îmi aduc totuşi aminte că în copilărie am văzut cîteva meciuri ale lor, cele disputate împotriva lui Feyenoord sau a lui PSV. Îmi aduc aminte că jucătorii de atunci, de cînd au eliminat-o pe Feyenoord din Europa League, mi-au lăsat o impresie bună.

- Ce fotbalişti români ştii?
- Chivu şi Ogăraru, care au jucat la Ajax, plus Neşu, cel care a evoluat la FC Utrecht. Aveam un prieten comun, pe Dries Mertens. Ştiu ce i s-a întîmplat, îmi pare teribil de rău pentru el.

- Ai prieteni care evolueză în Liga 1?
- Da, la Petrolul, Nepomuceno, cu care sînt coleg la echipa naţională a Curacao. Mi-a zis că mă aşteaptă să-mi arate Bucureştiul, că mă va ajuta să mă adaptez.

- Ştii că există o rivalitate mare între Rapid şi Petrolul?
- Da, am auzit, însă eu n-am prieteni pe teren. Ştiu că pentru fani e important ca noi să cîştigăm în derby-uri. Acum sîntem obligaţi să cîştigăm orice partidă pentru că trebuie să ne salvăm. Abia aştept meciurile cu rivalele, cu Petrolul, cu Steaua şi cu Dinamo.

- Care e poziţia ta preferată?
- Sînt mijlocaş dreapta, ofensiv, însă pot evolua şi în centru sau în banda stîngă.

"Nu ştiu multe despre România, doar ce am citit pe internet. Sincer să fiu, am fost surprins ce ţară frumoasă aveţi. Abia aştept să o văd"
Rihairo Meulens, mijlocaş Rapid

Rihairo Meulens - CV
- s-a născut pe 3 iunie 1988
- extremă dreapta/stînga, al doilea vîrf
- are 1,85 metri şi 78 de kg
- a mai jucat în cariera lui la: Vitesse (2006-2007), AGOVV (2007-2008), Dordrecht (2008-2009, 2013-2015), Roda (2009-2011), Almere City (2011-2013)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
scandautor
scandautor  •  30 Ianuarie 2015, 11:21
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 30 Ianuarie 2015, 03:52

Iar au dat astia drumul la internet in balamuc?

Era pornit, de vreme ce te-au lasat sa postezi.

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  30 Ianuarie 2015, 03:52
Postat de zweepslag pe 30 Ianuarie 2015, 02:21

corect! Petrolul [juventusul regal] nu are actul de nastere spurcato-bolsevic al simbolurilor tradarii,pe care ISTORIA nu are cum sa le uite si sa nu le aminteasca generatilor in vecii vecilor, caci asta i menirea ei. Faptul ca n au simtul ridiclului si minima rusine ca s simbolurile tradarii de neam,suporterii simbolurilor[clonele tarii, semidoctii,incultii politico-istoric,spalatii de creere=lavage de cerveau]-si n special decreteii de stana fascisto-rasista si au tupeul sa apara ca sinucigasii la rampa ca sa li se replice cine le sant patronii[ana pauker-ceausescu-baruh tescovici, 3 bolsevici,2 evrei si unul rom tatar ],tine de cretinism de gloabe nesimtite pline de inganfare comunista

Iar au dat astia drumul la internet in balamuc?

zweepslag
zweepslag  •  30 Ianuarie 2015, 02:27
Postat de scandautor pe 29 Ianuarie 2015, 21:46

...iar o vezi pe mani-ta in fiecare om care trece pe strada? Spre deosebire de restul lumii, care vede fiecare om care trece pe strada, in mani-ta.

limbaj de derbedeu grobian de globan de stana, mitocan incapabil de o argumentatie ca intregul puhoi de semianalfabeti cultural, si n special in ceea ce inseamna esenta de zoon politikon, de stiinte politico-istoric.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close