FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Răzvan Zamfir, supranumit „Moggi de România”, a fost bătut astăzi de Filip Jazvic, propriul fotbalist » Iuliu Mureșan confirmă: „Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! Facem plângere penală”

Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir
Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir

Articol de , - Publicat marti, 16 iulie 2019 20:45

HERMANNSTADT // În această după-amiază a avut loc un incident grav între Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting de la Hermannstadt, și fotbalistul croat Filip Jazvić (28 de ani). Jucătorul l-a înjurat și l-a lovit cu pumnii în față pe oficialul echipei, care a fost nevoit să meargă la spital pentru îngrijiri.

Președintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a explicat pentru GSP.ro: „Noi am decis că 2-3 jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvić, să îi transmită că vrem rezilierea amiabilă a contractului.

A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract.

Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”.

Răzvan Zamfir, cel poreclit „Moggi de România”, a sosit la Hermannstadt odată cu Iuliu Mureșan, în luna aprilie a acestui an. 

Hermannstadt are un program infernal de sezon. După înfrângerea din prima etapă cu FCSB, scor 3-4, urmează meciuri cu Gaz Metan, Viitorul, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Iulie 2019, 10:42

Sibiul avea o trupă de oameni foarte civilizați. Miriuță și Jazvic au stricat impresia. Ciudat e că lucrurile astea s-au întâmplat după desantul găștii lui Mureșan!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  17 Iulie 2019, 09:41

asa se intampla cand esti sef si te crezi buricul pamantului! astia plini de sine,prea importanti fata de restul lumii ,sefi,isi permit sa aibe atitudini jignitoare! se mai intampla ca nu toti sa stea cu capul plecat!

834427529961509
'Aaron Johnson  •  17 Iulie 2019, 07:10

Daca noi nu putem pune cu botul pe labe pe *** din fotbalul romanesc *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează