FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nu e sigur că va ajunge în Giulești, deși a semnat cu Rapid: „De asta depinde!”

Rareș Pop
Rareș Pop

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 19:51 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 20:32

Unul dintre cei mai iubiți jucători de la UTA, Rareș Pop (18 ani), va susține luni, ora 18:00, în partida pe care arădenii o au programată pe teren propriu în compania celor de la FCU Craiova, ultimul său joc în fața propriilor suporteri.

Talentatul jucător, care poate evolua atât în benzile laterale de la mijloc sau din atac, cât și mijlocaș ofensiv sau al doilea vârf de atac, a fost vândut în luna februarie a acestui an echipei Rapid București, pe suma de 700.000 de euro, plus o bonificație de 25% dintr-un viitor transfer.

Cu toate că internaționalul trecut pe la reprezentativele U19 și U21 ale României avea un preț fixat undeva la 2 milioane de euro, după spusele lui Alexandru Meszar, conducătorul „Bătrânei Doamne” l-a cedat pe o sumă mult mai mică. Condiția? Banii vin acum, iar jucătorul pleacă la vară! Ceea ce s-a și întâmplat.

Mircea Rednic a făcut iar show la conferință » De ce regretă că Mititelu junior nu se implică mai mult + Mesaj către dinamoviști: „O să fiu înjurat!”
UTA - FCU CRAIOVA
Mircea Rednic a făcut iar show la conferință » De ce regretă că Mititelu junior nu se implică mai mult + Mesaj către dinamoviști: „O să fiu înjurat!”

Rareș Pop: „Meci de adio? Nu putem ști!”

Însă, nu este sigur că Rareș Pop va juca la Rapid din sezonul următor. Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul arădenilor, a declarat în dese rânduri că i-ar vrea din sezonul următor atât pe Pop, cât și pe ceilalți doi jucători ai Rapidului, care sunt împrumutați la Arad, Micovschi și Vulturar, sub comanda sa, la UTA.

Pop a vorbit despre acest aspect, detaliind condițiile în urma cărora ar putea evolua și din vară pe arena „Francisc Neuman”.

„Nu știu dacă va fi meciul meu de adio pe acest stadion, pentru că nu știm ce ne rezervă viitorul. Depinde de randamentul meu și de ce decizii vor lua cei de la Rapid în privința mea. Implicit și cei de la UTA. Mă interesez acum și ce facultate să urmez în București”, a spus jucătorul.

El va susține examenul de Bacalaureat în luna iunie și și-a fixat ca obiectiv să obțină o medie cât mai mare. „Nu am avut până acum notă sub 8 la școală și sper să iau minimum 9 și la Bac”, a dezvăluit elevul eminent de la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad.

Relația cu Rednic, strict profesională

După o perioadă în care a evoluat mai puțin, Pop s-a remarcat în ultimele două etape, printr-un gol cu Oțelul Galați și o pasă de gol la Iași, ambele partide încheindu-se cu victorii pentru roș-albi.

„Mi-am recăpătat încrederea, sper să o țin pe aceeași pantă ascendentă, să am cât mai multe realizări și să îmi pun toată energia în slujba echipei”, a spus juniorul textilist referitor la ultimele două partide din acest sezon.

Jucătorul care a înscris de 4 ori pentru UTA până acum în actuala stagiune (și de 3 ori în precedenta) a vorbit și despre relație pe care o are cu Mircea Rednic.

„Relația mea cu dânsul nu s-a deteriorat niciodată. Avem o relație strict profesională, bazată pe respect din ambele părți. După muncă, și răsplata! Atât timp cât jocul meu nu a fost unul bun, era de înțeles că nu puteam să joc la fel de mult”, a punctat Pop referitor la tratamentul la care este supus de „Puriu”, pe care-l consideră unul în concordanță cu realitatea.

Vor veni să atace, au nevoie să înscrie și să scape de retrogradarea directă.

-Rareș Pop despre FCU Craiova, adversara de luni a celor de la UTA

Citește și:

Mesajul transmis de Bogdan Andone după FC Botoșani – FC Voluntari: „Asta vreau să remarc”
FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 0-0
Mesajul transmis de Bogdan Andone după FC Botoșani – FC Voluntari: „Asta vreau să remarc”
FCU Craiova, dependentă de drepturile TV! Cât la sută din venituri înseamnă pentru restul cluburilor
DREPTURI TV
FCU Craiova, dependentă de drepturile TV! Cât la sută din venituri înseamnă pentru restul cluburilor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
DMA87
DMA87  •  05 Mai 2024, 08:06

Transferul la Rapid depinde de nota de la Bac. Succes!

johny2003
johny2003  •  05 Mai 2024, 00:26

Intradevar, Pop asta e o Raritate!

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  04 Mai 2024, 23:23

Miculescu 2! Tanar si cam atat!Nu e din materialul corespunzator cu tot respectul. Jucator bun de provincie si cam atat. Achizitionat la pret de tablouri celebre ca si cealalta perla. La Rapid ... o sa fie inexistent

Vezi toate comentariile (3)
Comentează