FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dependenți de Rrahmani, un golgheter care marchează mult, însă numai acasă

Albion Rrahmani a întrat și el în vizorul nemulțumirilor din rândul suporterilor
Albion Rrahmani a întrat și el în vizorul nemulțumirilor din rândul suporterilor

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 13:26 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 14:01

După înfrângerea suferită de Rapid la Craiova, 1-2, printre suporteri s-a instalat neîncrederea, inclusiv și în capacitatea jucătorilor de atac ai giuleștenilor, chiar dacă au impresionat din momentul în care au fost aduși.

Până și golgheterul Albion Rrahmani a intrat în vizorul ultrașilor, care îi reproșează că este foarte „tăcut” în partidele din deplasare. În Bănie, kosovarul a avut prima mare ocazie a giuleștenilor, în minutul 32, când, din numai trei metri, a deviat balonul peste poartă.

Jayson Papeau și Christopher Braun, crize de nervi la Craiova - Rapid: „Putea să-i dea afară!”
Universitatea Craiova - Rapid 2-1
Jayson Papeau și Christopher Braun, crize de nervi la Craiova - Rapid: „Putea să-i dea afară!”

În rest însă, a fost destul de puțin prezent în joc și nu a mai reușit să-și creeze ale oportunități de a marca. „Da, dă goluri, dar numai la meciurile de acasă. În deplasare nu ne ajută”, susțin fanii, nemulțumiți că echipa este aproape complet ieșită din calculele de titlu, după cele două înfrângeri din play-off.

Albion Rrahmani, goluri în deplasare doar la debut

Iar statistica le dă dreptate suporterilor nemulțumiți. Pentru că Rrahmani a înscris în deplasare doar la debut, pe 25 septembrie, când a dat o dublă chiar pe arena din Bănie, în runda a 7-a, în partida câștigată cu FCU Craiova (5-3).

De atunci mai marcat de 12 ori, dar de fiecare dată doar în partidele de acasă ale Rapidului. A mai reușit două goluri într-un meci în afara Giuleștiului, cu FCSB, în ultima rundă a sezonului regulat, când s-a jucat pe Arena Națională, o partidă considerată acasă pentru vișinii.

În plus, Rapid este dependentă de evoluțiile lui Rrahmani. Pentru că și acum, la 6 luni de la plecarea lui Marko Dugandzic, transferat la Al Tai, croatul este încă al doilea marcator al giuleștenilor, cu 6 reușite în primele 6 runde ale sezonului.

După el urmează Jayson Papeau cu 5 goluri, la egalitate cu Alexandru Ioniță II, care a plecat și el la chinezii de la Yunnan Yukun, în februarie.

Claudiu Petrila, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz au numai cîte 4. Primul e departe de forma de dinaintea accidentării, ceilalți doi au început foarte bine, încă de la sosirea la Rapid, dar apoi s-au stins și ei.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid. Cristiano Bergodi, furibund la conferința de presă: „Am făcut harakiri! Greșim mult din punct de vedere tactic”

Citește și:

Paul Iacob, discurs extrem de dur după Craiova - Rapid: „Noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina”
Craiova - Rapid
Paul Iacob, discurs extrem de dur după Craiova - Rapid: „Noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ion_ion
ion_ion  •  31 Martie 2024, 15:08

Înțeleg de ce se scrie Rrahmani cu doi r dar nu înțeleg de ce Rapid se scrie doar cu unul

ienasoiu
ienasoiu  •  31 Martie 2024, 14:08

Am mai spus dar nu m-aude nimeni. Echipa asta are nevoie de un psiholog. Cred că se opune Bergodi dar și el este printre principalii care au nevoie de canapea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează