FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Nu vrea să-l vadă pe Mircea Lucescu îl Superligă: „Cu tot respectul pentru Slobozia...”

Mircea Lucescu, în verde, în tribunele arenei din Giulești // foto: Imago Images
Mircea Lucescu, în verde, în tribunele arenei din Giulești // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 19:36 / Actualizat marti, 07 mai 2024 20:21

Dani Coman (45 de ani) consideră că preluarea Rapidului nu ar fi o decizie inspirată pentru Mircea Lucescu (78).

Mircea Lucescu, unul dintre cei mai mari antrenori ai României, este curtat insistent de omul cu banii de la Rapid, Dan Șucu, pentru a prelua funcția de antrenor principal al echipei.

De altfel, Șucu, George Copos și Mircea Lucescu s-au și întâlnit astăzi într-un cadru privat, discutând despre situația clubului din Giulești. Rapid traversează un sezon de coșmar, început cu speranțe de titlu, dar încheiat cu ratarea tuturor obiectivelor.

Dani Coman, fost portar al Rapidului, aflat în tratative pentru a prelua funcția de președinte la CFR Cluj, consideră că Mircea Lucescu ar trebui să stea departe de fotbalul românesc.

Balint și Duckadam explică de ce au boicotat petrecerea organizată de Steaua: „Bunicul avea o vorbă”
CSA STEAUA
Balint și Duckadam explică de ce au boicotat petrecerea organizată de Steaua: „Bunicul avea o vorbă”

Dani Coman nu-l vrea pe Mircea Lucescu la Rapid: „S-ar găsi oameni care să-i încheie urât cariera frumoasă!”

„Mircea Lucescu este, poate, antrenorul român cu cele mai mari performanțe. Cel puțin ca număr de trofee câștigate. Sincer, nu-l văd pe nea Mircea Lucescu să meargă - cu tot respectul pe care-l am pentru echipa pe care o pronunț acum - la Slobozia, să-l înjure oamenii prin tribune... nu cred că se va întâmpla.

Cunoaștem foarte bine fotbalul românesc. Indiferent de numele pe care-l ai, tot se găsesc 10-20 de oameni să strice dispoziția, să încheie urât o carieră fantastică.

Nea Mircea Lucescu ar trebui să-și termine cariera frumos, nu aplaudat de unii și hulit de alții. A avut o carieră mult prea frumoasă pentru a fi stricată acum. Eu cred că în fotbalul românesc asta s-ar întâmpla.

Ar fi neplăcut să fie înjurat Mircea Lucescu. Este important pentru fotbalul românesc să fie aici, dar eu nu îl văd în postura de antrenor”, a opinat Coman în direct la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Mircea Lucescu a anunțat că nu va decide mai devreme de 1 iunie încotro va merge. Din informațiile GSP.ro, „Il Luce” este dorit la echipa pe care a antrenat-o cel mai recent, Dinamo Kiev, în poziția de manager general.

VIDEO. Declarațiile lui Bogdan Lobonț, antrenorul Rapidului, după 2-3 cu CFR Cluj

Mai multe știri din Superligă:

„E halucinant ce se întâmplă în România” » Bourceanu, discurs-manifest în direct: „Dacă mă dezbrac, pot să vă arăt mai bine”
GSP LIVE
„E halucinant ce se întâmplă în România” » Bourceanu, discurs-manifest în direct: „Dacă mă dezbrac, pot să vă arăt mai bine”
Mihai Rotaru a dezvăluit câți jucători va aduce la Universitatea Craiova în vară + Capitolul la care echipele din play-off concurează cu cele din Portugalia și Turcia
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru a dezvăluit câți jucători va aduce la Universitatea Craiova în vară + Capitolul la care echipele din play-off concurează cu cele din Portugalia și Turcia

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  09 Mai 2024, 12:46

Dacă Lucescu ar reveni în Super Liga , De fapt se va vedea adevărată lui ( non ) valoare ,prea este ținut de mare antrenor când colo este doar un mediocru cu ceva noroc și tras anumite sfori de când se știe! La fel și Olaroiu as vrea sa revină în fotbalul romanesc sa se lămurească mulți de ( in) capacitatea lui ! Dar nu au curajul acesta ! Succes !

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  08 Mai 2024, 11:32

Asta cu înjurăturile e o prostie! Lucescu a fost înjurat de mama focului în Ucraina, de către fanii Shakhtar, după ce a preluat Dynamo Kiev. Ce mare brânză dacă ar fi înjurat la Slobozia (sau Clinceni, că acolo va juca Unirea până se termină lucrările de la stadionul din Slobozia)?

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  08 Mai 2024, 11:28
Postat de dandana pe 08 Mai 2024, 10:20

Este momentul sa-și pună ghetele în cui și să stea mai mult cu familia. Bai când aud că vine la rapid, dar de ce nu vine. Bai sunteți proști? Băi oameni buni, are 78 de ani. Și acești ani a fost într-un stres ca antrenor. Fiți mai aproape de el ca om, nu îl mai forțați sa preia rapid. Oameni bătrâni ca el vorbesc de cimitire, bătrânețea se vede. Iar voi îl vreți la cimitir mai repede aducându-l în fotbal. O fi iubit el rapid, dar văd că rapid nu-l prea iubesc pe acest om. Dacă nu îți dai cu seama ca este un om în vârstă, și sa vi în fotbalul românesc unde hoția și cumătria sunt la tot pasul. Te omoară cu zile și când vezi ce penarlti pot da la var cum s-a întâmplat la Craiova. Când arbitri vor sa te facă, bai te fac în orice fel

Penalty-ul nu îl dă VAR-ul ci arbitrul de centru, eventual după ce se uită la reluările furnizate din camera VAR. Deci dacă penalty-ul a fost eronat acordat, e doar vina centralului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close