FOTBAL  »  Superliga  »  ATU

Punctul G

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00


Marele cîştig al Stelei în această iarnă pare a fi refacerea cuplului Ghionea - Goian, cu o prestaţie perfectă în primele două amicale. Steaua nu şi-a găsit încă pofta de gol, dar se bucură de redescoperirea cuplului defensiv cu care a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA acum două sezoane. Tandemul Goian - Ghionea este din nou în prim-plan, atît la antrenamente, cît şi la meciurile oficiale. Ghionea a revenit pe teren după o perioadă lungă de absenţă, aproape un an de zile, dar pare că nu are nici o problemă de reacomodare.
Şi la şedinţa de pregătire de ieri a fost printre cei mai activi, implicîndu-se la maximum pentru a reuşi la perfecţie toate exerciţiile impuse de Lăcătuş. În plus, adversarii nici nu s-au apropiat de buturile roş-albaştrilor în partea a doua a jocului cu Wisla (0-0) şi în prima a confruntării cu Metalurgs (1-0), atunci cînd centrul defensivei steliste a fost asigurat de cuplul Goian - Ghionea.
Evoluţiile celor doi nu sînt întîmplătoare, asta şi pentru că nu există antrenament în Cipru la care Lăcătuş să nu-i laude pentru plasament şi intervenţii. Tehnicianul este foarte mulţumit de randamentul celor doi, care par să-şi fi acontat locurile de titulari în defensivă.

11 luni şi o săptămînă
au trecut de cînd Goian şi Ghionea n-au mai jucat împreună într-un meci oficial (Steaua - UTA 0-0, pe 24 februarie 2007)

7 fundaşi centrali
are Steaua în lot în acest moment: Goian (27 de ani), Ghionea (28), Rădoi (26), Rada (25), Baciu (27), Ninu (21) şi Al. Iacob (18)


Ultimele noutăţi din cantonament

- Goian s-a pregătit ieri dimineaţă separat de restul colegilor săi pentru că a fost singurul jucător de cîmp care a evoluat toate minutele în meciul amical de marţi seară, cu Metalurgs Liepajas.
- Zapata va părăsi cantonamentul roş-albaştrilor pentru a se prezenta la reunirea echipei naţionale a Columbiei, care are un amical cu Uruguay, pe 6 februarie.
- Rădoi a ieşit şi ieri pe terenul de antrenament şi a efectuat alergări uşoare, alături de preparatorul fizic, Horia Codorean, şi de managerul sportiv, Adrian Ilie.
- după două zile în care s-au antrenat pe ploaie, steliştii au avut ieri parte de o vreme superbă, cu soare şi aproape 17 grade Celsius.
- Temuri Keţbaia i-a vizitat ieri pe stelişti în hotelul la care aceştia sînt cazaţi în Cipru. Keţbaia este antrenor principal la Anorthosis Famagusta, echipă care în vara lui 2007 a eliminat-o pe CFR (3-1 la Cluj şi 0-0 în Cipru) din ultimul tur preliminar al Cupei UEFA.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (9)
 •  31 Ianuarie 2008, 18:45

SUPER BONUS!!!!!!!Siteul e-pariuri.info iti ofera 150RON GRATIS numai pt a te inregistra gratuit pt mai multe detalii intra pe e-pariuri.info si incaseaza bonusul.Va asteptam

 •  31 Ianuarie 2008, 10:27

Penibil titlu de articol.Celebrul Dan Udrea loveste din nou!Mare gazetar!Ioanitoaia,Tolontaneeee!Nu ii vedeti pe baieti?Cred ca ar trebui sa ii mai trageti de urechi,din cand in cand.....Sau sa faceti o selectie mai riguroasa...

 •  31 Ianuarie 2008, 09:47

Cu Zapata in poarta cu fundasii Golanski,Goian,Ghionea,Emegara,apararea ii asigurata,problemele noastre incep la mijloc, ca in atac iar stam bine.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează