FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Episod genial din prima ligă a României: „Erau cu două gagici de mână! «Ce fac ăștia, n-au meci mâine?!». Am înnebunit”

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 11:38 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 12:15

Adrian Pitu (48 de ani), fostul mijlocaș al celor de la Farul, Sportul, Dinamo, Steaua sau Rocar a povestit un episod inedit din cariera sa de fotbalist profesionist în prima divizie din România.

Acesta a avut loc în perioada în care a jucat pentru Rocar (1997–2000), echipă pentru care a prins doi ani în Liga B, iar ultimul în prima divizie de atunci. Cu Florin Marin antrenor, „cu care am cele mai multe povești de la Rocar”.

VIDEO. Adrian Pitu, episod genial înainte de un Rocar - Steaua: „Stați în cantonament ca proștii!”

Chiar dacă se știa cum trebuie să se termine meciul, el ne ținea câte trei, patru zile în cantonament. Aveam meci cu Steaua. Noi pregătiți că jucăm cu Steaua. Florin Marin antrenor, Mustacă era secund și nea Paul Cazan, președinte”, își începe „Pitonul” povestea.

„Ne-au dus la film seara. A doua zi dimineață ne duceau la biserică, seara venea meciul. Când ne-am dus la film, Miu cu Duro, cu două gagici de mână. «Ce fac ăștia, n-au meci mâine?!». Eu am înnebunit când i-am văzut”, spune Pitu.

Fostul mijlocaș dezvăluie că „l-am sunat pe Miu”. „«Ce faci, mă? Nu ești sănătos». «Ce-ai mă ai luat-o razna? Meciul e amânat! Stați în cantonament ca proștii!»”, a fost dialogul celor doi.

Florin Marin nu își anunțase jucătorii cu meciul cu Steaua nu se mai juca, tocmai pentru a nu-i lăsa să plece acasă din cantonament.

„Și-a venit Paul Cazan, după ce-a vorbit cu Florin Marin. Ne-a luat cu: «O să se joace meciul mâine, că e o ședință la Federație. O să-i luăm prin surprindere și îi batem». De unde, nu s-a jucat niciun meci. Am stat patru zile în cantonament!”, a povestit Pitu.

Episod genial din prima ligă a României: „Erau cu două gagici de mână! «Ce fac ăștia, n-au meci mâine?!». Am înnebunit”

Fotbalist format de Sportul Studențesc, Adrian Pitu s-a retras în 2007. A trecut pe la Dinamo, dar s-a făcut cunoscut la Rocar. Au urmat apoi transferuri la FC Universitatea Craiova (lotul Nețoiu), Oțelul, FCM Bacău și Steaua, ultima lui aventură fiind în Israel.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

„A tras cu pistolul pe stradă!” » Amintiri geniale cu omul numărul 1 al unei echipe de tradiție: „A venit cu o geantă de bani: «Ia, bă, țărane!»”
PRIETENII LUI OVIDIU
„A tras cu pistolul pe stradă!” » Amintiri geniale cu omul numărul 1 al unei echipe de tradiție: „A venit cu o geantă de bani: «Ia, bă, țărane!»”
„Ilie Dumitrescu ne-a prins cu berea: «Ce, sunteți șoferi de TIR?!»” » Povești geniale din fotbalul românesc: „Ăia erau învățați cu Maria Lătărețu”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Ilie Dumitrescu ne-a prins cu berea: «Ce, sunteți șoferi de TIR?!»” » Povești geniale din fotbalul românesc: „Ăia erau învățați cu Maria Lătărețu”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
danglumetu
danglumetu  •  21 Aprilie 2024, 20:04

''.......dar s-a făcut cunoscut la Rocar.''!? genial!!!

ionelvancea74
ionelvancea74  •  21 Aprilie 2024, 12:03

Genial sau genital ? Nu prea cunoașteți limba română! Pentru voi e genial și că 2 plus 2 fac 4. "Ziariștilor"!

Moshu
Moshu  •  20 Aprilie 2024, 15:45

Asa si ? Pe cine intereseaza penibilitatile "geniale" ale lui neica nimeni asta ?Sunteti de tooot risul domnilor jurnalisti cu pooovestile astea vinatoresti ! Voi n-ati auzit ca se joaca (play!) finalurile de campionat ? Chiar n-aveti nici o ideie despre fotbal in general si despre ce(si de ce?) se intimpla in zuperliga noastra,de veniti cu "genialitatile" expiratilor astora,care n-au fost fotbalisti niciodata ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează