FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ofertă pentru Sepsi

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Roş-albaştrii doresc să-l împrumute pe fundaşul stînga al Benficăi, Laszlo Sepsi.

Accidentarea lui Emeghara, care a fost operat la Bologna şi va reveni pe teren abia în toamnă, le dă mari bătăi de cap steliştilor.

Conducerea din Ghencea s-a gîndit în aceste condiţii să-l repatrieze pe fundaşul stînga de la Benfica Lisabona, Laszlo Sepsi. Fotbalistul în vîrstă de 21 de ani a prins rar primul “11” al Benficăi, iar portughezii au anunţat că vor să-l împrumute pe român la altă echipă, pentru ca acesta să aibă jocuri în picioare.

În acest moment, pe postul de fundaş stînga roş-albaştrii îi au pe Mihăiţă Neşu şi Petre Marin, dar ultimul, ajuns la 34 de ani, a fost folosit în ultima vreme mai mult ca fundaş dreapta, el fiind văzut ca o soluţie de rezervă pentru polonezul Golanski.

Steaua l-a mai dorit şi în iarnă pe Sepsi, la pachet cu portarul Tătăruşanu, dar atunci Gloria Bistriţa a preferat să-l vîndă pe fundaş în Portugalia pentru 1,5 milioane de euro .

Steliştii sînt hotărîţi să facă în cursul acestei săptămîni o ofertă pe adresa clubului lusitan.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (20)
 •  19 Mai 2008, 23:42

@Bekaly esti cam prostovat; nea Imi ii ungur, dar Duckadam si Balint, nu... Weisenbaur ala era Weissenbacher si e ungur cum esti tu din Vascauti; mai degraba acolo unde locuieste, in Germania

 •  19 Mai 2008, 13:41

SA GANDIT CONDUCEREA STELEI BINE.VEDEM DACA CAD LA INVOIALA CU LASZIO.RAU N-AR FII.

 •  19 Mai 2008, 12:27

@ Adi Bicfalvi ce trb are cu Ungaria?Are origini suedeze, pt cultura ta, da' esti prea prost.mai bine nu vb daca nu stii

Vezi toate comentariile (20)
Comentează