FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ofertă oficială pentru Dimitrov

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Steaua îl vrea neapărat pe mijlocaşul de 20 de ani al lui Levski Sofia. Ieri le-a trimis bulgarilor propunerea.

Adrian Ilie a fost convins de Nikolai Dimitrov, puştiul minune al lui Levski Sofia. Managerul Stelei l-a urmărit sîmbătă în derbyul cu ŢSKA şi s-a mişcat repede. Ieri, roş-albaştrii au făcut o ofertă ofi­ci­ală pentru fotbalistul de 20 de ani, es­timat la 1,5 milioane de euro.

Dimitrov, care l-a impresionat şi pe Wenger, managerul lui Arse­nal, cînd a dat probe la “tunari” iarna trecută, e mijlocaş, putînd evolua pe orice post în linia me­di­ană. Nu şi “închizător”, un­de ori­cum Steaua îl are pe Ovidiu Petre.

Atuul său este tehnica, ziariştii bulgari fiind încîntaţi: “Are o fentă favorită, «elasticul», ca Ro­nal­­dinho. Îşi lipeşte min­gea de ghea­tă, simulează un dribling spre dreapta, însă balonul o coteş­te spre stînga”.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (36)
 •  12 Mai 2008, 20:02

Aveti nevoie de un mijlocas ca Trica! Tzucutzi mezenterul, ce gol a dat in Ghencea!!!

 •  12 Mai 2008, 18:15

avem nevoie de el si avem nevoie de jucatori de nivelu celor mai buni pentru ca steaua e ceea mai buna si isi merita locu aici forta STEAUA ros-albastru o iubire de-o viata

 •  12 Mai 2008, 15:24

sper sa-l aduceti...avem nevoie mare d mijlocasi!!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează