FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

O primă reacție de la conducerea Rapidului: „Dacă am lua goluri «normale», aș înțelege ceva”. Mai are Bergodi susținere?

FC Voluntari - Rapid / foto: Cristi Preda
FC Voluntari - Rapid / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 11:57 / Actualizat marti, 08 august 2023 12:24

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a vorbit după înfrângerea vișiniilor pe terenul celor de la Voluntari, 1-2. 

Rapid a pierdut din cauza unor greșeli majore ale portarului Horațiu Moldovan și a provocat amărăciunea patronatului. Dan Șucu a plecat supărat foc de la stadion, refuzând să discute cu presa, iar Victor Angelescu a condamnat concentrarea jucătorilor. 

Echipa condusă de Cristiano Bergodi are doar 5 puncte în 4 meciuri în acest start de Superligă. Obiectivul impus de conducere la începutul sezonului de Superliga este minimum podiumul, giuleștenii plănuind să serbeze centenarul cu o performanță, în 2024. 

Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”
GSP LIVE
Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”

Ce spune conducerea Rapidului: „Jucăm cu echipe care nu ajung să șuteze la poartă, iar noi le facem cadouri”

„Pierdem puncte pe greșeli personale. Jucăm cu echipe care nu ajung să șuteze la poartă, iar noi le facem cadouri. Cu Botoșani am făcut la fel, două greșeli individuale, două goluri. Nu putem să ne batem la podium cu atâtea greșeli personale. Când începi meciul deja de la 1-0 ... Luăm goluri prostește.

Când mă uit, per total, am avut un joc bun în primele etape. Dacă am lua și noi niște goluri normale, aș putea să pun degetul pe o problemă. Dar dacă nu suntem concentrați, nu ieșim din pasa asta. Am jucat cu echipe cu care trebuia să câștigăm, am fost mai buni, dar i-am făcut mari pe cei de la mijlocul clasamentului. E clar că Bergodi mai are nevoie de timp, fiindcă a venit foarte târziu la începutul sezonului”, a explicat Victor Angelescu într-o intervenție telefonică la Fanatik

Panduru, avertisment pentru Bergodi: „Îi obligi să te dea afară!”

Fostul fotbalist Basarab Panduru (53 de ani), în prezent analist sportiv, l-a avertizat pe Cristiano Bergodi (58) că repetarea discursului pe care italianul l-a avut după FC Voluntari - Rapid 2-1 ar putea duce la demiterea sa.

„Face bine că spune că el e vinovat, dar cred că e ultima dată când îl auzim că spune asta. Ce scuze mai ai dacă mai vii încă o dată şi vii şi spui că eşti vinovat? Dacă tot le spui conducătorilor că tu eşti vinovat prin ceea ce faci, îi obligi pe ăla să te dea afară. Mă pui pe gânduri şi mă pui să te dau afară”, a afirmat Panduru la OrangeSport.

Citește și alte știri despre Rapid: 

Ioan Andone, surprins după ce FC Voluntari s-a impus în fața Rapidului: „Nu mă așteptam! Rapid a început prost campionatul”

EXCLUSIV Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (9)
danyelle2
danyelle2  •  08 August 2023, 15:59

Așa vă trebuie domnule Șucu,nu va convenit de Șumudică, terminăm pe 14 cu Bergodi

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  08 August 2023, 14:01

Ma greseala pt bergodi ca a venit la rapid. Suporterii decid de la mentalitate la joc:)

ienasoiu
ienasoiu  •  08 August 2023, 12:57

Văd că nu zice nimenmi nimic de prestația lui Braun. Ba pe deasupra comentatorul l-a mai și lăudat. Braun nu este un jucător slab dar luni a fost sub orice critică și nu-i pun în cârcă doar autogolul. Ușurința cu care a fost depășit la primul gol, numeroasele pase la adversar, nesincronizarea cu pasele pe poziție viitoare (lansări) pe faza de atac, și lentoarea de care a dat dovadă în a doua parte a jocului (când întradevăr a jucat mai bine) mă fac să-l regret pe Morais. Dar și Morais a fost slab. El a fost primul vinovat la golul doi. Asta ca să mai atenuez din gafele impardonabile ale lui Horațiu. Bănuiesc că internaționalul nostru și-a terminat rația de gafe pentru tot anul ăsta competițional.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close