FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

GALERIE FOTO Nervi întinși la maximum înainte de Dinamo - Voluntari » S-au certat dintr-un motiv ridicol! Jandarmii dau vina pe organizatori

Tensiunea plutește în aer înainte de Dinamo - FC Voluntari, meci extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogdarare, +6   FOTO
Tensiunea plutește în aer înainte de Dinamo - FC Voluntari, meci extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogdarare,

Articol de , , - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 19:20 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 20:49

Tensiunea plutește în aer înainte de Dinamo - FC Voluntari, meci extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogdarare.

Cele două autocare au ajuns la stadionul Arcul de Triumf, din București, cu aproximativ o oră și jumătate înainte de startul meciului.

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul

Autocarul dinamoviștilor a fost primul care a ajuns la arenă. Mai mulți suporteri și-au așteptat favoriții pentru a-i încuraja înaintea unui meci care se poate dovedi a fi decisiv în economia rămânerii în prima ligă.

După câteva minute, a sosit și delegația ilfovenilor. Jucătorii au coborât și au pornit spre vestiare. Apoi, șoferul autocarului a vrut să parcheze. Surpriză! Nu avea unde. În fața stadionului, unde de regulă stau parcate autocarele ambelor formații, a avut loc doar cel de la Dinamo.

GALEIE FOTO. Nervi întinși la maxim înainte de Dinamo - FC Voluntari. Autocarul ilfovenilor nu a avut unde parca

+2 FOTO

Șoferul, extrem de nervos, a coborât pentru a cere socoteală. Jandarmii aflați în preajmă i-au comunicat că organizatorii meciului sunt cei responsabili pentru această situație neplăcută. La fața locului și-a făcut apariția și Bogdan Bălănescu, directorul general al ilfovenilor.

În cele din urmă, autocarul celor de la Voluntari a fost trimis pe o stradă de lângă stadion.

VIDEO. Autocarul ilfovenilor sosește la stadionul „Arcul de Triumf” pentru meciul împotriva celor de la Dinamo

Cu Voluntari e un meci foarte important. Abdallah e suspendat, Edgar Ie e accidentat. În rest, tot lotul e disponibil. Nu am avut fani în ultimele două meciuri acasă, dar, înainte, fanii ne-au acordat sprijinul lor. E bine că vom avea suporteri mâine. În prima repriză cu Botoșani am avut câteva ocazii. Cu FCU Craiova am încercat să marcăm al doilea gol, dar am avut și ghinion. Cu Iași am avut 4-5 ocazii mari, deci e vorba și de ghinion. În ultimele 10-15 minute, echipele riscă mai mult. Nu e vorba de ceva mental, e vorba de tactică.
- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Citește și alte știri de actualitate:

Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
Anunț major făcut la „Prietenii lui Ovidiu” » Actele au fost rezolvate, promovarea e permisă în 2025: „Un entuziasm extraordinar!”
PLANURI
Anunț major făcut la „Prietenii lui Ovidiu” » Actele au fost rezolvate, promovarea e permisă în 2025: „Un entuziasm extraordinar!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  26 Aprilie 2024, 22:44

Tipic statului sa dea vina pe popor

istet10
istet10  •  26 Aprilie 2024, 20:52

Maniere dinamoviste.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează