FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Negocieri-bombă pentru Gică Hagi » Poate pleca de la Farul: „Impresarul e la discuții” + prima reacție a „Regelui”

Gică Hagi/ foto Imago Images
Gică Hagi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 13:32 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 14:54

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, poate pleca din Liga 1 la vară. E dorit de un club din Golf, iar impresarul Valerio Giuffrida e în Dubai pentru a negocia în numele lui.

Giuffrida reprezintă firma de impresariat GG11, care a contribuit și la transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham.

UPDATE. Gică Hagi neagă negocierile

Într-un comunicat emis pe site-ul Farului, Gică Hagi a infirmat negocierile: „Nu este nimic adevărat, nu a existat nicio discuție cu nimeni în acest moment despre o posibilă plecare a mea de la Farul. Chiar dacă am declarat că la un moment dat mi-aș dori să antrenez și o altă echipă, în acest moment nu a existat absolut nicio discuție pentru acest lucru”.

Atacantul pe care Raul Rusescu îl vrea la FCSB: „Mâine l-aș lua, cu ochii închiși! Îmi place la nebunie!”
FCSB
Atacantul pe care Raul Rusescu îl vrea la FCSB: „Mâine l-aș lua, cu ochii închiși! Îmi place la nebunie!”

Gică Hagi, ofertă să plece de la Farul

„Sunt discuții! A plecat Valerio Giuffrida, azi e în Dubai. Să discute despre ce au nevoie la vară. E un club interesat de Gică Hagi.

Hagi e un nume și a reușit să facă multe. A câștigat campionatul cu Farul și Viitorul”, a declarat Florin Manea, potrivit iamsport.

Gică Hagi ar putea pleca astfel de la Farul, lăsând locul unui alt antrenor care să conducă echipa dobrogeană. Hagi a vorbit adesea despre posibila lui plecare de la Farul, insistând tot mai des că nu mai vrea să fie acționar majoritar.

Gică Hagi a anunțat că nu mai vrea să fie patron la Farul

„Nu mai vreau să fiu acționar majoritar, ca patron și antrenor. Eu vreau să fac meseria de manager. Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club! Sub nicio formă! Nu am vrut să fac asta, dar am făcut ce trebuia acum doi ani și jumătate. Când toată România s-a dezbinat, noi ne-am unit. 

Dacă tot județul vrea să fie cel mai bun, trebuie să fie o schimbare totală. Dacă se vor face aceste lucruri, Farul va fi mare. Dacă nu, vom încerca să facem ce am făcut în sezonul trecut, dar asta se poate face doar sporadic. Sau niciodată.

Eu nu pot face mai mult decât am făcut. Așa simt. Singur nu pot face mai mult decât ce am făcut până acum. Farul trebuie să fie echipa tuturor, trebuie să aibă buget foarte mare. 

Farul trebuie să aibă un antrenor care e plătit, nu care e patron. Trebuie găsită o formulă. Drumul ăsta nu e unul care poate face bine. Ăsta e adevărul. Eu voi reflecta la anul. Lucrurile nu mai pot merge așa. Lucrurile trebuie să meargă într-o direcție de dezvoltare”, a declarat Hagi într-o conferință de presă.

VIDEO. Toate detaliile înainte de Farul - FCSB

Citește și:

Veteranul din Superliga nu se gândește la retragere: „Voi mai juca un sezon, cel puțin!”
FARUL
Veteranul din Superliga nu se gândește la retragere: „Voi mai juca un sezon, cel puțin!”
LPF confirmă anunțul lui Nicolescu din GSP » Dinamo - Petrolul, cu spectatori în tribune! Cine îi va încuraja pe „câini”
DINAMO
LPF confirmă anunțul lui Nicolescu din GSP » Dinamo - Petrolul, cu spectatori în tribune! Cine îi va încuraja pe „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
lulu
lulu  •  29 Martie 2024, 18:26

Io-te că-și găsi și prințul echipă unde sa fie titular plus căpitan și, nota bene,din afara României!Na,scepticilor și barfitorilor de ocazie,sa vă fie rușine ca ați îndrăznit a vă îndoi de valoarea lor!

brera30
brera30  •  29 Martie 2024, 16:04

Ce veste minunata! Mai putin circ!

VardyParty
VardyParty  •  29 Martie 2024, 16:02
Postat de danglumetu pe 29 Martie 2024, 15:26

„Nu este nimic adevărat, nu a existat nicio discuție cu nimeni în acest moment despre o posibilă plecare a mea de la Farul.''. concluzia amaritului asta: Gică Hagi ar putea pleca astfel de la Farul. ??? breaking news: manea si cu sumudica cumpara gsp!

Prea adevărat grăiești, Nea Glumețule!! În plus, vai de capul lui Hagi dacă a ajuns să îi comenteze Maneá traiectoria.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează