FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Neagoe are zilele numărate la Universitatea! Rotaru nu mai are răbdare: ce se întâmplă de 4 sezoane la Craiova + două nume importante stau la pândă

Neagoe a preluat-o pe Universitatea Craiova în ianuarie. Foto: Imago
Neagoe a preluat-o pe Universitatea Craiova în ianuarie. Foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 25 iulie 2023 05:42 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 05:42

Eugen Neagoe, 55 de ani, riscă să fie demis de la Universitatea Craiova, după aproape 7 luni pe bancă. Patronul Mihai Rotaru și-a pierdut răbdarea, iar în așteptare stau două nume importante: Marius Șumudică (52 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani).

Neagoe nu are parte de liniște la Craiova, deși e neînvins și n-a primit gol în noul sezon. Craiova a debutat cu două nou-promovate, 2-0 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul, însă Mihai Rotaru este nemulțumit de evoluția echipei, care a arătat multe slăbiciuni în două meciuri în care n-ar fi trebuit să aibă emoții

Unde se trăiește mai bine: Bulgaria sau România? Radiografie făcută de echipa GSP: salarii mai mari, prețuri mai mari, tristețe maximă, dar țigări ieftine
CSKA 1948 - FCSB
Unde se trăiește mai bine: Bulgaria sau România? Radiografie făcută de echipa GSP: salarii mai mari, prețuri mai mari, tristețe maximă, dar țigări ieftine

Neagoe are zilele numărate la Universitatea Craiova

Patronul Universității se aștepta la un progres al echipei, mai ales că a reușit unul dintre cele mai tari transferuri ale verii în Superligă: readucerea lui Alexandru Mitriță (28 de ani). 

I-a dat credit lui Neagoe chiar și după ratarea cupelor europene pentru prima dată după 6 sezoane, însă răbdarea sa e aproape de limită.

În ultimii 4 ani, Rotaru a demis de fiecare dată antrenorul în primele 10 etape ale sezonului. Recordul e al grecului Ouzounidis, care a părăsit formația după o singură etapă:

  • 19/20 - Corneliu Papură: demis după 8 etape;
  • 20/21 - Cristiano Bergodi: demis după 10 etape;
  • 21/22 - Marinos Ouzounidis: demis după prima etapă;
  • 22/23 - Laszlo Balint: demis după 4 etape.

Decisiv pentru Eugen Neagoe va fi derby-ul de duminică cu CFR Cluj, când victoria e obligatorie.

Și fanii și-au pierdut răbdarea

Rotaru nu e singurul nemulțumit de startul oltenilor. Fanii au reacționat pe pagina de Facebook a Universității imediat după finalul partidei cu Oțelul:

  • „Când ai un antrenor de liga a doua nu poți pretinde mai mult”
  • „Bine că nu ne-am calificat în cupele europene că iar ieșeam din primul tur”
  • „Băi fraților, se joacă pe goluri, nu pe 70% posesie. Păcat de Mitriță, a fost singurul care și-a dat viața pe teren, ceilalți VARZĂ”
  • „Neagoe e singurul antrenor care nu a nimerit niciodată echip”
  • „Mergem cu acest antrenor fricos la retrogradare”
  • „Avem jucători talentați și voi insistați cu Neagoe”
  • „Neagoe a arătat că nu este antrenor de Universitatea Craiova, pentru că echipa antrenată de el joacă la întâmplare”

Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf așteaptă telefonul lui Rotaru

Rotaru are deja pe listă doi antrenori pregătiți să-l înlocuiască pe Eugen Neagoe. Este vorba de Marius Șumudică, rămas liber de contract după ce a fost demis de Al Raed, și Laurențiu Reghecampf, demis și el în această vară de Neftchi Baku.

Șumudică a câștigat titlul și Supercupa cu Astra, în 2016, în timp ce Reghecampf, care a mai antrenat la Craiova între iulie 2021 și iunie 2022, are două titluri cu FCSB, în 2013 și 2014, dar și o Supercupă și Cupa Ligii. Ambii tehnicieni au fost desemnați Antrenorul Anului în Ancheta GSP, Reghecampf în 2013 și Șumudică în 2016.

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova:

Ovidiu Hațegan, discurs emoționant la revenirea pe gazon » Mesaj cu lacrimi în ochi: „N-am pierdut nimic. Am câștigat dreptul de a avea a doua viață”
CSU CRAIOVA - OȚELUL 0-0
Ovidiu Hațegan, discurs emoționant la revenirea pe gazon » Mesaj cu lacrimi în ochi: „N-am pierdut nimic. Am câștigat dreptul de a avea a doua viață”
„M-am obișnuit, știu cum e să fii înjurat” » Andrei Ivan a reacționat, după ce a fost luat în colimator de suporteri
CSU CRAIOVA - OȚELUL
„M-am obișnuit, știu cum e să fii înjurat” » Andrei Ivan a reacționat, după ce a fost luat în colimator de suporteri

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (36)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  26 Iulie 2023, 13:52
Postat de Activistul pe 25 Iulie 2023, 10:19

Șumudică a câștigat campionatul demult; de atunci a antrenat echipe mediocre și a fost concediat după perioade scurte. E scandalagiu și conflictual. Nu se potrivește cu Știința, așa cum nu s-a potrivit nici la CFR Cluj. În schimb, Reghecampf a adus un fotbal foarte plăcut la Craiova și echipa a avut multe meciuri memorabile cu el antrenor. Cunoaște lotul și e un antrenor serios și echilibrat. Despre viața sa personală, no comment - dar acum a scăpat de nebuna aia și nu mai e așa prezent prin site-urile de cancan.

L-ati ales pe Reghe , sa va fie de bine. Poate ca e sezonul vostru. Chestia e sa si puteti sa luati titlul, mai sunt si alte trei echipe care il vor, CFR Cluj, Fcsb sau Rapid.

ps97.
ps97.  •  26 Iulie 2023, 07:20
Postat de FCUCraiova pe 25 Iulie 2023, 15:47

E in vacanta o sa-l auzi prin Ibiza, sau Miami nu stii tu deastea=))))

:))))

FCUCraiova
FCUCraiova  •  25 Iulie 2023, 15:47
Postat de PS97 pe 25 Iulie 2023, 10:08

A disparut “prietenul” tau, p0pandaul :))))

E in vacanta o sa-l auzi prin Ibiza, sau Miami nu stii tu deastea=))))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează