FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul dintre preferații dinamoviștilor oferă declarația zilei: „Când obosesc, îi aud și încep să alerg din nou”

Unul dintre preferații dinamoviștilor oferă declarația zilei: „Când obosesc, îi aud și încep să alerg din nou” +40   FOTO
Unul dintre preferații dinamoviștilor oferă declarația zilei: „Când obosesc, îi aud și încep să alerg din nou”

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 16:23 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 18:02

Gabriel Moura, 35 de ani, face o adevărată reverență în fața suporterilor lui Dinamo, care, la rândul lor, îl apreciază la maximum pe fundașul lateral portughez.

Dinamoviștii și-au recăpătat din nou optimismul după victoria cu Oțelul (3-1), care vine la câteva zile după succesul cu Farul (2-0). „Câinii” speră că Zeljko Kopic și elevii săi vor reuși să bifeze cel puțin un loc de baraj până la finalul sezonului.

Vineri seară, de la ora 20:00, în Gruia, Dinamo va juca împotriva lui CFR Cluj, una dintre candidatele la titlu. Totuși, roș-albii speră că vor continua seria meciurilor cu rezultat pozitiv.

Adrian Cristea știe cum poate câștiga FCSB titlul: „Nea Gigi să dea cât mai puține informații”. De ce nu crede încă în remontada lui Dinamo
U CLUJ - FCSB
Adrian Cristea știe cum poate câștiga FCSB titlul: „Nea Gigi să dea cât mai puține informații”. De ce nu crede încă în remontada lui Dinamo

Gabriel Moura picură energie peste dinamoviști: „Este timpul să mai și câștigăm”

La finalul partidei de duminică seară, cu Oțelul, jucătorii dinamoviști au celebrat succesul în compania suporterilor. Unul dintre cei mai apreciați jucători, fundașul dreapta Gabriel Moura, 35 de ani, a ținut să le mulțumească public suporterilor care vin și încurajează echipa. Fie acasă, fie în deplasare.

„Ne simțim foarte bine după cele două victorii. Merităm asta, pentru că am trecut prin momente grele. Am luptat cu toții. Este timpul să mai și câștigăm. Am pregătit meciul să luptăm împreună din primul minut. Concentrarea este cheia.

Am făcut jocuri foarte bune și înaintea celor două victorii, dar unele detalii au făcut să pierdem. Uneori joci slab și câștigi, alteori joci bine și pierzi.

Fanii lui Dinamo sunt cei mai buni din România. De fiecare dată când obosesc, îi aud și încep să alerg din nou!”, a declarat apărătorul sud-american.

Unul dintre preferații dinamoviștilor oferă declarația zilei: „Când obosesc, îi aud și încep să alerg din nou”

Este scopul nostru să urcăm în clasament. O luăm pas cu pas, vom avea un meci greu cu CFR la Cluj. Ne vom pregăti săptămâna aceasta și vom fi pregătiți
Gabriel Moura, fundaș Dinamo

21de meciuri a adunat Moura pentru Dinamo în actuala stagiune

Gabriel Moura a rămas la Dinamo. Printre altele, a fost dorit de Rapid, la un moment dat

Moura a sosit la Dinamo în urmă cu doi ani. A venit de la Gaz Metan Mediaș, club ce a intrat în colaps, nu a putut ajuta „haita” să evite retrogradarea după dubla de baraj cu U Cluj, dar a rămas în tricoul alb-roșu.

A contribuit și el la promovarea formației după un sezon în eșalonul secund. Gabriel este apreciat de către suporteri și pentru devotamentul arătat pe gazon, dar și pentru faptul că n-a dat bir cu fugiții ca alți jucători. La un moment dat, ar fi putut ajunge la Rapid, la rivali, dar afacerea nu s-a mai perfectat.

Brazilianul a strâns 79 de meciuri în echipamentul „câinilor”, adunând 3 assist-uri.

DINAMO - OȚELUL 3-1 » ”Câinii” sărbătoresc alături de fani după a 2-a victorie consecutivă în campionat

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Kopic l-a salvat, Hakim l-a recompensat! I s-a îndeplinit visul atacantului din Madagascar: „Împreună”

EXCLUSIV Fotbalistul lui CFR Cluj, în tribună la meciul rivalei din oraș! Cum a fost surprins

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  20 Februarie 2024, 15:08

Gabi Moura este un fotbalist model! La 35 de ani aleargă ca la 20! Merită respectul tuturor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează