FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV / VIDEO „MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua!” » Antrenorul rivalei din Liga 1 a recunoscut discuțiile cu oficialul vicecampioanei

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 12:29 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 17:48

Cristiano Bergodi, actual antrenor la Rapid, trăia în urmă cu 14 ani un episod pe care nu-l mai trăise în carieră. Era în vestiarul FCSB-ului când Gigi Becali a intrat peste echipă la pauză. Fostul căpitan de la Lazio l-a dat afară pe patron în pauza confruntării cu Sheriff Tiraspol, iar acum își amintește cu exactitate cele petrecute. Acum, dezvăluie că a mai ținut legătura cu Mihai Stoica, iar acesta i-a și propus să revină la formația roș-albastră

- Domnule Bergodi, la FCSB n-ați stat mult. A fost acea ceartă cu Gigi Becali!
- Eram la meciul cu Sheriff Tiraspol, primul din grupele Cupei UEFA. Aveam șase victorii în meciurile preliminare. La primul meci, domnul Gigi a intrat în vestiar la pauză. Era 0-0 și nu era un meci extraordinar. A intrat și a vrut să vorbească. Eu am stat jos... Gigi a vorbit, a fost dur cu doi copii, Mihai Onicaș și Andrei Ionescu. A vrut să-i trezească, dar mi s-a părut dur.

- Așa.
- M-am ridicat de pe bancă... Atunci când am văzut că a fost prea dur, agresiv, i-am pus o mână pe umăr civilizat și i-am spus: "Măcar ieșiți afară, domnu' Becali, aici e presiune, vreau să vorbesc eu". Am fost civilizat, i-am transmis cu amabilitate.

Gigi Becali taie în carne vie: 3 jucători OUT de la FCSB » „Sunt idiot că nu mi-am dat seama de asta”
FCSB - OȚELUL 0-2
Gigi Becali taie în carne vie: 3 jucători OUT de la FCSB » „Sunt idiot că nu mi-am dat seama de asta”

- Era prima oară când un patron venea peste dumneavoastră?
- Da. După meciuri e normal să ai discuții cu patronul pentru că el plătește. Dar nu să-mi intre în vestiar. El a plecat supărat, nervos. Mai erau Panduru și Renzo în vestiar. După meci m-a dat afară.

- Argăseală a spus că ați fost coleric...
- Am mers în biroul lui Argăseală în Ghencea, unde am țipat pentru că eram supărat. Acolo era domnul Argăseală și cred că și Teia Sponte. Eu am aflat după conferință că domnul Becali vrea să plec. Mi se părea corect ca eu să le dau explicații jucătorilor. În seara aia s-a terminat, pentru că l-a numit pe Mihai Stoichiță.

- Ați mai vorbit cu Gigi de atunci?
- De atunci n-am mai vorbit cu domnul Becali. Cred că după doi ani, MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua, dar eu m-am dus la Modena. MM m-a dorit să revin la Steaua, dar deja eram în legătură cu Modena, în Liga 2 din Italia. Am crezut că a fost mai bine să aleg. După șase meciuri, domnul Becali vorbea despre Arsenal de România. Asta pentru că jucam fotbal.

Atitudinea domnului Becali a fost una corectă! Venise la pauză să spună jucătorilor ceva, să-i îmbărbăteze cumva. Atunci Cristiano l-a dat afară din vestiar, apoi Gigi mi-a spus: „Vali, nu cred că mai putem să lucrăm mai departe cu antrenorul”. După conferința de presă, Cristiano a venit la biroul meu de la etajul 1 și a avut aceeași atitudine. A început să țipe, să vorbească în italiană, i-am spus că în cazul ăsta eu nu mai pot să merg mai departe. Probabil că sub presiune are o formă de refulare, să se descarce
- Valeriu Argăseală, președinte FCSB

Citește și:

Scandal imens în vestiarul echipei naționale! Dezvăluiri incredibile: „Băi dobitocule! Cum poți să zici că mi-ai spus?!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Scandal imens în vestiarul echipei naționale! Dezvăluiri incredibile: „Băi dobitocule! Cum poți să zici că mi-ai spus?!”
Dialog aprins în studio, după gestul lui Florinel Coman: „Și-a bătut joc de fotbal. E sub demnitatea unui fotbalist” vs. „Interesul poartă fesul”
GSP LIVE
Dialog aprins în studio, după gestul lui Florinel Coman: „Și-a bătut joc de fotbal. E sub demnitatea unui fotbalist” vs. „Interesul poartă fesul”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (7)
marcbrad
marcbrad  •  04 Decembrie 2023, 18:38
Postat de danutcornel pe 04 Decembrie 2023, 18:03

care steaua steaua e in liga a doua caricatura din prima liga e zecesb

Steaua este in prima liga bah ***. vitanul tau abzresti se duce in liga a 2-a daca pierde astazi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcbrad
marcbrad  •  04 Decembrie 2023, 18:38
Postat de fan_nordjylland pe 04 Decembrie 2023, 16:57

Bravo Iosife !! Care Steaua ??? *** !! Luati exemplu de la Freddy , ala a recunosc ca FCSB nu mai este Steaua !! Acceptati bah realitate ....s-au schimbat multe din 1989 .. Nici Ucraina nu mai este CCCP .... nici Croatia nu mai este Iugoslavia ...nici noi nu mai suntem PCR !! Doar randoom a ramas randoom ..asta asa moare ...prost !!

tibi iq 33,pierdeti astazi si va duceti in b. peste 2 ani o sa si uitam ca ati existat vreodata. Steaua este detasat pe primul loc in liga 1. voi va desfiintati.

marcbrad
marcbrad  •  04 Decembrie 2023, 18:37
Postat de cj666 pe 04 Decembrie 2023, 16:01

Meme a sunat poate pentru zecesebe... pentru Steaua, ma indoiesc

pentru Steaua din liga 1 bai *** aflat pe locul 3 la mare distanta de primul loc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează