FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, intervenție DEVASTATOARE la TV! Răspuns dur pentru Prunea: „N-are nicio treabă cu fotbalul! Minte! Ce vină am eu, ce vină au suporterii?”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 20:31

Mircea Rednic, 57 de ani, fostul antrenor al lui Dinamo, a răbufnit în această seară la adresa lui Florin Prunea, 50 de ani, managerul general al echipei. Fostul portar îl pusese la zid azi pe Rednic după momentele delicate prin care a trecut Eugen Neagoe, 51 de ani.

„Multe de spus nu sunt. Eu chiar nu-l înțeleg pe Prunea. Sunt acuzat că nu vorbesc. Eu n-am mai vorbit cu presa, am evitat. E primul apel pe care Prunea îl face, nu a mai vorbit cu mine. Minte!

Acum caută scuze, face acuzații grave la adresa suporterilor. De ce sunt eu vinovat? Eu nu mai sunt la Dinamo, jucătorii mei au dispărut. Acestea sunt situațiile la echipele mari. Nu văd ce implicații am eu și unde e greșeala mea. Vreau să fiu lăsat în pace. Ei vor să ascundă greșelile. La fiecare interviu, șterg praful după Negoiță. Se preocupă de Negoiță. Mă bucur că n-am vrut să lucrez cu el, asta nu e atitudine de conducător la Dinamo. De ce nu vorbește despre ce au făcut în perioada asta, că au avut liniște? 

Ce vină are Rednic? Formasem un nucleu bun, am avut cea mai bună apărare în play-out.

Am făcut 11 puncte după ce am venit cu un lot format de Bălănescu și de Iorga. Așa că am decis în iarnă că e un risc prea mare să continui cu jucătorii care erau. Prunea minte când spune că am avut buget. N-am avut! Am adus jucători și am avut 11 victorii și 4 egaluri în 19 meciuri. Apoi tu vii și-i schimbi. Să-i mulțumim Luanei (n.r. fiica sa, impresar) că au acceptat jucătorii să primească doar două salarii. De ce nu vorbește domnul Prunea de Perovic, atacantul sârb care a dispărut?

Eu n-am vorbit rău de Neagoe. Dacă vrea să știe Prunea, la ora 01:00 l-am sunat pe Bătineanu să-l întreb de soarta lui Neagoe. Apoi am sunat și azi. Deci, ce vină am eu? Ce vină au suporterii? În loc să amenințe, Prunea să se gândească ce au făcut ei de când au venit? Cu excepția lui Moura, toți jucătorii veniți au fost pe lista lui Bălănescu și a lui Iorga, mi i-au propus și mie! Îi ai pe Filip și N'Diaye și tu îi mai aduci alți mijlocași centrali? Chiar nu înțeleg! Mircea Rednic a adus bani de acasă, Mircea Rednic l-a plătit pe Reda Jaadi.  Când Prunea spune că Popa e mai bun decât Papazoglou n-are nicio treabă cu fotbalul! 

Dinamo a luat 7 goluri în două meciuri fără să înscrie. Acestea sunt problemele!”, a declarat Mircea Rednic, la TV Telekom Sport. 

„Să mă lase în pace Negoiță cu vândutul”

Rednic a vorbit apoi și despre posibilitatea de a reveni la Dinamo, în cazul în care s-ar schimba acționariatul la echipă.

„Nu e adevărat! Eu nici nu-l cunosc pe Claudiu Florică. Să mă lase în pace Negoiță cu vândutul. El nu apare pe niciun act, acțiunile lui s-au cumpărat pe alt nume. El n-are nicio treabă, sunt alții băgați în față”, a mai spus predecesorul lui Neagoe de la Dinamo.

Vezi și: 

Florin Prunea, declarații dure după ședința de la Rin: „Fanii lui Dinamo erau drogați! Sunt interese politice la mijloc” + amenințare către Mircea Rednic: „Să nu-i mai pronunțe numele lui Eugen Neagoe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
enigmaticul
enigmaticul  •  23 Iulie 2019, 13:55

.............desigur, vei spune că ai avut buget zero. Da, așa este dar, buget zero și rezultate.......ZERO. Deci, depre ce vorbim ?

enigmaticul
enigmaticul  •  23 Iulie 2019, 13:07

Mirciulică, iar îți dai cu parerea despre fotbal și despre alte persoane din club? S-a vazut sezonul trecut cât bine ai facut la Dinamo. Ziceai ca te bați la campionat, dar cred că voiai să spui la retrogradare. Împreună cu fiica ta, ați făcut harcea/parcea echipa asta, că nici ei (jucătorii) nu mai știu ce este cu ei. Părerea mea este că ar trebui să stai mai departe de echipa asta că mare brânză nu ai făcut la ea.

itu52
itu52  •  23 Iulie 2019, 09:30

Nu își dorește nimeni pățania lui Neagoe, să ne bucurăm că a fost pe mâini bune și că a fost ferit de ce e mai rău. Pot zice că a fost un om norocos, se putea întâmpla în somn sau în condiții în care nu avea pe nimeni împrejur. Așa, omul știe că are probleme serioase, nu legate neapărat de stres, că totul s-a întâmplat în văzul lumii, iar nemaipomenitul noastru sistem de sănătate este nevoit să-l trateze cu atenția pe care ar merita-o orice cetățean român. Din acest punct de vedere cred că este de invidiat. Fiindcă se pune problema unui stent, înseamnă că e o problemă cu istorie și să ne bucurăm pentru el, să excludem povestea Dinamo și falsul ei întreținut cu atâta ardoare. Să luăm lucrurile așa cum sunt, să zâmbim revoluționar și să sperăm că în următorii 10 ani revine și Dinamo la cea ce a fost. Cei care nu s-au lămurit că nu te poți lupta cu un sistem bine organizat ar face bine s-o pornească spre câmpurile cu Eoliene. Rosinante se mai găsesc, cu armuri și lănci am stat totdeauna rău. Am sărit peste vremea cavalerilor, de aia nu-i întâlnim nici printre fluierași. Asta pentru că, bag seamă, mai sunt amatori de a prelua sau antrena Dinamo. Când nu știi ai cui sunt câinii cu adevărat, ar fi bine să-ți vezi de treabă. Ăsta e Negoiță, aruncător de pietre în apă și din păcate se mai găsesc și căutători.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează