FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Remarcatul-surpriză al lui Mihai Stoichiță de la FCSB: „Știe și poate. Se maturizează”

Mihai Stoichiță l-a remarcat în mod special de la FCSB pe mijlocașul Mihai Lixandru (22 de ani)
Mihai Stoichiță l-a remarcat în mod special de la FCSB pe mijlocașul Mihai Lixandru (22 de ani)

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 17:25 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 18:57

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a făcut o comparație între Joyskim Dawa, Siyabonga Ngezana și Mihai Lixandru.

Chiar dacă naționala României este în prim-plan în aceste zile, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a făcut o paranteză pentru a lăuda ascensiunea unui mijlocaș din campionatul intern: Mihai Lixandru.

Surpriză! Cine a jucat la Dinamo în amicalul cu Progresul: oficialii „câinilor” au confirmat informația pentru GSP
dinamo
Surpriză! Cine a jucat la Dinamo în amicalul cu Progresul: oficialii „câinilor” au confirmat informația pentru GSP

Mihai Stoichiță despre Mihai Lixandru: „Orice minge venea juca întotdeauna cu pasă înainte”

Lixandru l-a impresionat pe Stoichiță în meciul FCSB-ului cu Sepsi (2-1), partidă în care mijlocașul în vârstă de 22 de ani a fost integralist. „Îmi place, se maturizează pe zi ce trece. I-am zis lui Meme după meci: «Felicitări pentru cum îl educați».

Ce mi-a plăcut, în momentul când a fost retras fundaș central din mijlocaș la închidere orice minge venea juca întotdeauna cu pasă înainte. Să scoată o linie a adversarului din joc și îi reușea. Se vede că omul știe și poate”, a comentat Stoichiță pentru fanatik.ro

Mihai Stoichiță: „Se vede o diferență între fundașul titular Dawa și Lixandru”

Fostul antrenor al roș-albaștrilor a făcut și o comparație între Lixandru și coechipierii acestuia, Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana. ”Când mă uit la FCSB și îi văd pe Dawa și Ngezana, deși sunt puternici, agresivi mi se par nesiguri la orice fază de apărare. Se vede o diferență între fundașul titular Dawa și Lixandru din punct de vedere al gândirii jocului, al stării de liniște.

Nu se precipită. Trebuie să subliniez ce am văzut. În prima repriză au fost alții? Tot Sepsi a fost. FCSB a jucat rău din cauza acestor doi fundași centrali, dacă joci cu construcție de la portar trebuie să știi să o faci. Lixandru a știut să o facă. Mă bucur tare mult că sunt foarte mulți români în teren”, a spus Stoichiță.

În acest sezon, Mihai Lixandru a bifat 29 de partide oficiale în tricoul roș-albastru, între care 25 în Superliga, și a marcat un gol. Pe transfermarkt.de, mijlocașul defensiv este cotat la 700.000 de euro.

VIDEO. Ce diferențe vede Dan Alexa între FCSB-ul de acum și cel de anii trecuți: „Este o echipă mult mai pragmatică, Olaru și Coman sunt excepționali”

Mai puteți citi:

Rapid, anunț mare: „E 100%”

Pantilimon a jucat la 4 echipe din Anglia, dar una i-a rămas la suflet: „Familia e stabilită acolo. Orașul e «british», chiar OK”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează