FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Robinetul” s-a închis » Anunț ferm făcut de Mihai Stoica în direct: „E suficient!”

Mihai Stoica, în studioul Orange Sport
Mihai Stoica, în studioul Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 10:27 / Actualizat vineri, 25 august 2023 10:50

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei FCSB, lasă de înțeles că vicecampioana nu va mai transfera pe nimeni în această vară, mai ales după ce echipa a ratat accesul în grupele Conference League. „Lotul actual e suficient”, îi asigură MM pe suporteri. 

Oficialul roș-albaștrilor consideră că FCSB este în acest moment suficient de puternică pe toate posturile, în special în ofensivă, compartimentul unde trupa lui Charalambous&Pintilii excelează.

În aceeași intervenție, Mihai Stoica i-a enumerat pe fotbaliștii plecați în ultimele zile, fără a oferi vreun indiciu că în locul acestora urmează să fie aduși înlocuitori. 

Lotul actual e suficient. Să luăm de la mijloc în sus... Joacă cinci jucători de la mijloc în sus, în afară de mijlocaşul defensiv. Au plecat doi acum, Gheorghe şi Cordea, plus Edjouma şi Creţu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Vali Creţu şi Valentin Gheorghe, out de la FCSB!

Vali Creţu şi Valentin Gheorghe şi-au reziliat zilele trecute contractele cu FCSB. 

Crețu era legitimat la clubul roş-albastru din august 2019, când FCSB l-a cumpărat cu 125.000 de euro de la Gaz Metan. În actuala stagiune, jucătorul de 34 de ani a prins numai două partide, în flancul drept al apărării fiind preferat acum Alexandru Pantea.

Extrema de 26 de ani a venit la FCSB de la Astra, în toamna anului 2021. Gigi Becali plătea aproximativ 200.000 de euro pentru atacantul de bandă care tocmai picase în „B” cu giurgiuvenii. Vali nu a reușit să se impună în primul „11”, concura cu Florinel Coman, Tavi Popescu, dar a avut prestații bune când a intrat de pe bancă. Numai în campionat a reușit să marcheze de 6 ori și să ofere două pase decisive.

Vara trecută, a ales să plece în Turcia, la nou-promovata Umraniyespor, pentru că voia să aibă un statut de fotbalist important. A fost utilizat des la început, apoi a fost trecut pe linie moartă. A reușit un singur gol în 24 de etape, iar echipa lui a retrogradat. 

VIDEO Mihai Teja, fost antrenor la FCSB, nu e de acord cu ultimele decizii luate de Gigi Becali: „S-a grăbit”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, întrebat frontal dacă s-a certat cu Gigi Becali: „Unele persoane au băgat bățul prin gard. Nu sunt din club!”

Un titular de la FCSB, incert pentru derby-ul cu Universitatea Craiova: „Prezența lui e pusă sub semnul întrebării”

Citește și:

Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (14)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  25 August 2023, 22:41

nu sunt de acord cu MM ,si argumentez ,daca se accidenteaza 2-3 jucatori din fata ce se intampla?daca se accidenteaza 2 fundasi laterali ce face?Au mai patit cu covidul de nu au avut cu cine juca dar nu au invatat nimic,ca sa iei titlul iti trebuie 2 echipe vezi CFR cati jucatori are,sa nu am dreptate dar o sa vedem

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  25 August 2023, 14:26
Postat de alexiosas pe 25 August 2023, 13:59

iar tu de o prostie,de asemenea,iesita din comun

Lasa-l, face parte din familia narcisistilor, cu ăștia nu e cale de dialog.

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  25 August 2023, 14:13
Postat de klingonul pe 25 August 2023, 12:26

tu pari de o destaptzie iesita din comun ...

3:))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează