FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE Marius Șumudică a intrat în direct, după demiterea lui Bergodi: „Discut cu două echipe din Turcia, dar Rapid este tot ceea ce îmi doresc în lume!”

Antrenorul Marius Șumudică (53 de ani) a oferit o primă reacție, după ce Rapid s-a despărțit de Cristiano Bergodi (59 de ani).
Antrenorul Marius Șumudică (53 de ani) a oferit o primă reacție, după ce Rapid s-a despărțit de Cristiano Bergodi (59 de ani).

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 18:57 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 20:00

Antrenorul Marius Șumudică (53 de ani) a oferit o primă reacție după ce Rapid s-a despărțit de Cristiano Bergodi (59). El susține că deocamdată nu a fost căutat de conducerea Rapidului, dar a spus că este deschis unui angajament în Giulești.

În prezent, Marius Șumudică este liber de contract, după ce a fost demis de Gaziantep la începutul lunii martie.

„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid
RAPID
„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid

Imediat după ce a fost anunțată despărțirea de Bergodi, Gheorghe Răducan, unul dintre liderii peluzei rapidiste, anunțase că acționarii clubului vor purta o discuție cu Marius Șumudică. „Corsicanu'” a subliniat că Rapid nu ia în calcul colaborarea cu alt antrenor din România, în afară de Șumudică.

A venit și o primă reacție din partea lui Șumudică. Tehnicianul spune că nu a fost contactat până în acest moment de nimeni din conducerea Rapidului.

„Nu m-a sunat nimeni de la Rapid”, a spus antrenorul, conform iamsport.

Marius Șumudică: „Chiar ieri am refuzat o ofertă! ”

Ulterior, Marius Șumudică a intrat în direct la TV și a comentat subiectul pe larg.

„Până în momentul de față nu am fost contactat de nimeni de la Rapid. Dar îi înțeleg, probabil își doresc foarte mult să-și atingă obiectivul, probabil au alte priorități în momentul de față. Nu sunt de condamnat, trebuie să pregătească acest meci cu FCSB. Nu știu, nu...

Dacă mă aștept să fiu contactat? Sunt liber de contract, mă aștept să fiu contactat de mai multe cluburi și am fost, dar pe unele le-am refuzat. Știți foarte bine, au fost și publice. Chiar ieri am refuzat o ofertă din Iran, dintre primele 3. Când am văzut cum zburau dronele pe acolo...”, a spus Șumudică la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Întrebat dacă a refuzat propunerile venite din străinătate în perspectiva unei posibile propuneri de la Rapid, Șumudică a evitat răspunsul: „O întrebare dificilă, la care nu pot să răspund”.

Marius Șumudică: „Rapid, tot ce îmi doresc în lume!”

Șumudică spune că are oferte din Turcia și din Golf, dar admite că o ofertă de la Rapid l-ar tenta cel mai puternic.

„În momentul de față sunt șanse mari să plec în străinătate, la ce contacte am, cu ce impresari vorbesc. Am posibilitatea să mă întorc în Turcia, la două cluburi, plus zona Golfului, unde mi-am făcut un nume foarte bun.

Să vină oferta de la Rapid? Nu, nu o luați așa. Sunt în discuții în momentul de față cu o echipă din prima ligă a Turciei și una care are posibilitatea să promoveze din Liga 2 și vrea un proiect foarte interesant. Este un proiect OK, aș merge cu mare plăcere. Prioritatea pentru mine este străinătatea. Dar dacă s-ar pune în discuție o șansă de a antrena Rapidul, este clar că nu s-ar pune problema!

Nu se pune problema banilor, a nimic! Pentru mine, Rapid este tot ceea ce îmi doresc în lume, echipa pe care o iubesc de la 5 ani. Niciodată nu aș putea întoarce spatele acestei echipe. Niciodată, este prioritar! Dar acum 3 săptămâni, când purtam discuțiile cu respectivele echipe din străinătate, aveau antrenor, mergeau foarte bine”.

Victor Angelescu, prima reacție după plecarea lui Bergodi de la Rapid: „Marius Șumudică poate fi o soluție”

Victor Angelescu a intrat în direct după anunțul plecării lui Cristiano Bergodi și a precizat faptul că Marius Șumudică (53 de ani) este o variantă pentru banca giuleștenilor. Chiar și în acest context, Lobonț și Iencsi se vor ocupa de echipă până la finalul sezonului.

„Marius Șumudică știm ce a făcut ca antrenor, ce rezultate a avut, știm ce înseamnă pentru suflarea rapidistă. Poate fi o soluție pentru Rapid. Cel puțin dintre opțiunile interne, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei. Vom vedea… Știm ce CV are Șumudică.

E normal să fie pe o listă. Luăm toate posibilitățile în calcul. Vedem ce se întâmplă și în meciurile următoare, dacă ne îndeplinim obiectivul… Luăm și varianta antrenorului străin în calcul. Vor rămâne Lobonț și Iencsi, nu știu ce să vă spun mai mult. Vor rămâne până la finalul sezonului, mai avem șase meciuri, după care vom vedea.

Nu am exclus că vom lucra cu Șumudică. Nu m-ați auzit pe mine că am spus așa ceva. Faptul că la un moment dat l-am preferat pe Bergodi nu se traduce în refuzul pentru Șumudică. Îmi mențin declarațiile pe care le-am dat acum ceva timp.

Nu am văzut ca Șumudică să mai spună ceva despre noi în ultima vreme. Oricine are niște reacții la adresa clubului Rapid și apoi așteaptă să fie pus când e postul liber… E greu ca asta să se întâmple”, a explicat Victor Angelescu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Rapid - Sepsi 0-1. Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferința de presă: „Mă înveți tu fotbal pe mine?! Am fost tot campionatul acolo sus”

Citește și:

Anomaliile lui Cristiano Bergodi la Rapid » Cum au eșuat giuleștenii în sezonul cu investiții uriașe
RAPID
Anomaliile lui Cristiano Bergodi la Rapid » Cum au eșuat giuleștenii în sezonul cu investiții uriașe
Stanciu și Drăgușin au fost la un pas de Bundesliga: „Vă spun în premieră: cluburile bătuseră palma”
MERCATO
Stanciu și Drăgușin au fost la un pas de Bundesliga: „Vă spun în premieră: cluburile bătuseră palma”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
istet10
istet10  •  17 Aprilie 2024, 13:54
Postat de Octavianus1923 pe 16 Aprilie 2024, 21:44

Am sperat la comentarii sau replici de ceilalti isteti mai bine cotati....1......2...3...pana la 10 ar mai fi cativa.....de aia nici nu ti raspund pe subiect pentru ca nu stau de vorba cu locul 10 al istetilor. Dupa ce mai cresti te bag si pe tine in seama...mai mănâncă niste brânză sa te faci mare.

Iti cedez branza.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  17 Aprilie 2024, 05:03
Postat de calinescu_ pe 16 Aprilie 2024, 21:32

Cu LOBONT antrenor , RAPIDUL nu prinde nici play offul....!!!

lasa ca prindeti voi divizia B.. nu degeaba va numiti DDB. doar divizia B meritati.

1280
1280  •  17 Aprilie 2024, 00:30

Dupa ce a distrus echipe ca Gaziantep și Rizespor , super antrenorul Șumudică împreună cu super analistul de fisu vor încerca să distrugă și Rapidul care își va serba centenarul când vor la titlul , adică niciodată . La mulți ani , Rapid ????????

Vezi toate comentariile (29)
Comentează