FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Gestul lui Șumudică l-a deranjat pe Șucu: „Nu i-a convenit deloc când a aflat” » Planul patronului Rapidului, în aceste condiții

Marius Șumudică a antrenat ultima oară la Gaziantep / Foto: Imago Images
Marius Șumudică a antrenat ultima oară la Gaziantep / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 16:57 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 18:13

Marius Șumudică a reușit să agite iar apele la Rapid, unde oricum este tensiune, fiindcă după cele 4 eșecuri consecutive în play-off, echipa ar putea rata și ultimul obiectiv al sezonului, ocuparea unui loc în preliminariile cupelor europene.

Nici remiza cu FCSB nu a schimbat radical situația. Deocamdată, la încheierea turului din play-off, giuleștenii au coborât pe locul 5 și sunt la 3 puncte de Farul, ocupanta ultimului loc de pe podium. Iar cele două au meci direct peste numai două zile, la Ovidiu.

Speră degeaba Șumudică? Iosif Rotariu crede că Rapid are antrenor și pentru sezonul viitor: „Am zis de la început”
Rapid
Speră degeaba Șumudică? Iosif Rotariu crede că Rapid are antrenor și pentru sezonul viitor: „Am zis de la început”

Șumudică a aprins fitilul la Rapid

„Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă și îmi va fi pe plac, asta e! Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor”, a spus Marius Șumudică azi, la fanatik.

Suse GSP.ro au confirmat că Marius Șumudică urmează să aibă negocieri cu acționarul minoritar Victor Angelescu și cu președintele Daniel Niculae.

Declarația lui Șumudică l-a deranjat pe Șucu

Șucu s-a arătat însă deranjat de declarația despre negocieri dată de Șumudică.

„Dan Șucu i-a delegat pe cei doi să se ocupe de problemele tehnice și sportive ale clubului, el se ocupă mai mult de partea administrativă, de finanțare.

Dar nu i-a convenit deloc când a aflat că Șumudică a vorbit public despre aceste negocieri. Chiar dacă e mai nou în fotbal, înțelege că un club în situația Rapidului, în pericol să nu-și atingă obiectivele, ar putea avea un plan B, dar consideră că acest gen de tratative nu ar fi trebuit să fie publice, în condițiile în care echipa are antrenor”, au dezvăluit sursele GSP.

Marius Șumudică a declarat sursei citate că „îl respect, Lobonț a fost colegul meu. O spun sincer aici, ca să fie pe sticlă. Îmi doresc din suflet ca Rapid să prindă cupele europene și să continue cu Bogdan Lobonț. Asta îi doresc Rapidului, pe cuvânt!".

Dar a ținut să menționeze că a refuzat oferte importante din Turcia, Iran sau Emirate, semn că așteaptă oferta Rapidului.

Bogdan Lobonț rămâne prima opțiune

Sursele GSP.ro au adăugat că „în situația în care echipa va merge în Europa, Dan Șucu nu va fi dispus să renunțe la promisiunea pe care i-a făcut-o, împreună cu Victor Angelescu, lui Bogdan Lobonț. Și dacă fostul internațional va reuși să ducă Rapidul pe un loc care să-i permită accesul în cupele europene, el va rămâne antrenorul echipei și în viitorul sezon".

În consecință, venirea lui Marius Șumudică la Rapid depinde de cum va reuși sau nu Bogdan Lobonț să managerieze situația echipei în aceste ultime 5 runde de campionat.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE RAPID:

Șumudică merge la negocieri cu Angelescu, dar Șucu are alte planuri » Culisele luptei pentru postul de antrenor la Rapid

Alexandru Albu pleacă de la Rapid! S-ar fi înțeles deja cu rivala din play-off-ul Superligii

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
paolo18
paolo18  •  23 Aprilie 2024, 06:21
Postat de reddog2100 pe 22 Aprilie 2024, 21:57

Dupa modelul Gigi BEC,vad ca si Sumudica cu Ianishagilica,apar aproape doar ei pe acest site.Platesc bine?

Probabil plătesc mai bine decât o echipa care se pregătește de matineu...

reddog2100
reddog2100  •  22 Aprilie 2024, 21:57

Dupa modelul Gigi BEC,vad ca si Sumudica cu Ianishagilica,apar aproape doar ei pe acest site.Platesc bine?

Raduro6
Raduro6  •  22 Aprilie 2024, 21:36

Până la urmă e turc sau român?penibil ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează