FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FC BOTOȘANI 1-1

Marius Măldărășanu nu face reproșuri de ziua lui: „Un punct cât o victorie!”

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 19:45 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 20:44

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, i-a felicitat pe cei veniți de pe bancă și susține că, în condițiile în care echipa sa a jucat multă vreme în inferioritate, remiza obținută cu FC Botoșani, scor 1-1, valorează cât 3 puncte.

Hermannstadt a reușit să scoată o remiză, 1-1, din duelul cu FC Botoșani, grație golului înscris în prelungiri de Cristi Neguț, din lovitură liberă (90+2). Deși Alesandro Murgia, eliminat cu „roșu” direct (24), și Balaure, care i-a pasat lui Mailat la reușita Botoșaniului (61), au gafat nepermis, antrenorul Marius Măldărășanu nu le-a făcut niciun reproș la final.

Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”
FCSB
Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

Marius Mădărășanu a preferat partea plină a paharului

În ziua în care a împlinit 49 de ani, „Măldă” a preferat să vadă partea plină a paharului. „Am început bine, am avut controlul partidei, dar a venit eliminarea. În a doua repriză, ei n-au avut nicio ocazie, doar faza la care au înscris.

Am arătat pe final așa cum am arătat în unele meciuri sezonul trecut. S-a întors norocul și s-a terminat bine pentru noi”, a comentat tehnicianul sibienilor.

Marius Măldărășanu: „Cei veniți de pe bancă au adus un plus”

Dată fiind evoluția jocului, el consideră că „acest punct face cât o victorie, am jucat foarte mult timp în inferioritate”. De asemenea, „Mădă” a ținut să-i remarce pe jucătorii veniți de pe bancă. „I-am felicitat pe cei veniți de pe bancă, au adus un plus, toți au intrat bine, le-au dat un impuls și titularilor.

Eu cred că dacă rămâneam unsprezece contra unsprezece lucrurile ar fi stat altfel. Așa, a trebuit să ne apărăm bine, ca să nu primim gol. Golul lui Neguț? Are calitate tehnică. toți au calitate tehnică. Bine că s-a terminat așa. Repet, este un punct cât o victorie”, a concluzionat Măldărășanu.

Suntem fericiți că am înscris în prelungiri. A fost un joc greu, dar am avut o atitudine pozitivă, care ne-a permis să egalăm. Nu ne așteptam să jucăm în inferioritate.
Cartonașul roșu? Părea că a fost o intensitate. Murgia mi-a zis că nu s-a dus cu piciorul sus, nu știu ce să zic, trebuie să văd reluările.
Mă bucur pentru Cristi Neguț, că a marcat, are plăcere pentru fotbal

- Raul Opruț, fundaș Hermannstadt

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. FCSB - Rapid » Elias Charalambous prefațează derby-ul cu Rapid: ”Sunt sigur că fanii vor face cea mai bună atmosferă care s-a văzut în ultimii ani în România” + Situația accidentaților și laude pentru jucătorii săi

Mai puteți citi:

Doi rapidiști, OUT pentru derby-ul cu FCSB » Bogdan Lobonț: „Decizia a fost luată înainte să fiu instalat”

Ce-l așteaptă pe Costel Gâlcă în Bănie » Presiuni inclusiv de la Academie

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
boss33
boss33  •  20 Aprilie 2024, 02:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează