FOTBAL  »  Superliga  »  CEASURI

"La noi, îţi tăia mîna cu totul"

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2008 00:00

Aceasta a fost replica sud-americanilor după ce Gigi Becali le-a spus că jucătorii Stelei poartă ceasuri de 5.000 de euro, oferite ca primă pentru acesul în Ligă

Primul contact pe care cei 3 jucători sud-americani transferaţi în Ghencea l-au avut cu Gigi Becali a avut loc chiar la reşedinţa patronului Stelei, cu doar cîteva minute înainte de prezentarea oficială. Gazeta a aflat un episod amuzant petrecut la palat.

Adrian Ilie era cel care traducea din spaniolă pentru ca Becali să se înţeleagă cu Dayro Moreno, Pepe Moreno şi Mendoza. La un moment dat, Becali le-a spus celor 3: "Băieţi, aici puteţi cîştiga bani mulţi. Uite, de exemplu, am dat fiecărui jucător o primă de 150.000 de dolari pentru calificarea în Ligă, dar şi cîte un ceas de 5.000 de dolari", le-a povestit Becali.

Cei trei au rămas mască în prima fază, apoi s-au interesat dacă respectivele ceasuri chiar stau la mîna jucătorilor în timp ce aceştia nu sînt la antrenamente şi meciuri. Aflînd că Dică, Goian, Rădoi şi ceilalţi poartă aceste ceasuri, au avut o replică savuroasă: "Păi, la noi, în Peru şi în Columbia, dacă aveai la mînă un astfel de ceas, nu că încercau să ţi-l fure, dar îţi tăiau fără nici un regret mîna cu totul, de la umăr. E sărăcie mare prin ţările noastre".


 Ceasul e Cartier Roadster
Bonusul pe care Gigi Becali l-a oferit jucătorilor pentru accesul în Ligă a fost cîte un ceas "Cartier Roadster", care costă 5.000 de euro. Ceasul este unul automatic, avînd geamul din cristal, care nu poate fi zgîriat, şi funcţionează normal chiar şi pînă la 100 de metri sub apă.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează