FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA, LIVE VIDEO PE GSP.RO, DUMINICĂ 20.30

Karamian: "Mai slabi"

Articol de - Publicat joi, 06 martie 2008 00:00

Karamian crede că giuleştenii sînt în scădere de la plecarea lui

"N-am nimic cu Rednic, dar Rapidul de acum e sub cel al lui Răzvan Lucescu!". Opinia îi aparţine lui Artiom Karamian, fostul giuleştean şi viitorul adversar de duminică al vişiniilor. Armeanul a explicat şi de ce crede asta: "Colectivul din care am făcut eu parte era unul cu adevărat puternic, iar Răzvan e un antrenor foarte, foarte bun! Chiar n-am nimic cu Rednic, doar că aşa cred eu". Karamian a jucat 3 ani pentru giuleşteni, între 2004 şi 2007, cînd i-a expirat contractul şi a semnat cu Poli Timişoara.

Rapid răspunde tot cu un ex, Ştefan Grigorie. Mijlocaşul a evoluat în Banat un sezon, 2006-2007, după care a fost cedat în Grant, la schimb cu Ionel Ganea. Grigorie a fost acuzat de indolenţă de către Marian Iancu înainte să părăsească clubul de pe Bega şi va lupta acum împotriva alb-violeţilor: "Am uitat deja perioada petrecută la Timişoara, nu vreau să mă răzbun pe nimeni, ce a fost a trecut. Noi vrem să cîştigăm pentru că jocul rezultatelor ne-a oferit o şansă bună de a continua lupta pentru titlu. Din fericire, pasa proastă a venit la începutul primăverii, nu la sfîrşit, că altfel n-am mai fi avut timp să reparăm ce am stricat".


"Giuleştenii au şanse la titlu, chiar şi Poli are, teoretic, dar mă tem că tot CFR va fi campioană"
Artiom Karamian
"Cel mai periculos de la Rapid e Dani Coman! A trecut repede peste accidentarea de la umăr şi e în formă maximă"
Artiom Karamian

"Arbitrii te mai ajută, te mai îngroapă, dar nu cred că ei decid titlul. Cel puţin la Rapid, duşmanii cei mai mari sîntem chiar noi uneori"
Ştefan Grigorie
"Bine că nu joacă şi Ganea duminică! Încă o veste bună ar fi fost să lipsească şi Karamian, pentru că e bun, dar o să-l blocăm"
Ştefan Grigorie

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
 •  06 Martie 2008, 10:46

Din pacate are dreptate. Mergem mult mai prost acum, cuRednic, decat jucam sub conducerea lui R. Lucescu. Dar nu ne vom impiedica de Timisoara. Mai ales ca avem de spalat infrngerea de pe Giulesti din fata lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează