FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 3-1

EXCLUSIV Ionel Ganea l-a desființat pe Lobonț, fostul lui coleg: „Uită-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta” » Sfat pentru Șucu, patronul „depășit de situație”

Ionel Ganea
Ionel Ganea

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 14:03 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 17:06

Ionel Ganea, 50 de ani, a analizat prima înfrângere a lui Bogdan Lobonț pe banca Rapidului, de la Ovidiu, în fața celor de la Farul Constanța, scor final 1-3.

Fostul mare internațional, coleg cu „Lobby” la Rapid în sezonul de titlu 1998-1999, consideră că o mare parte din vină o are și interimarul giuleștenilor, depășit de situație.

Pentru Rapid, a fost al cincilea eșec din play-off-ul Superligii. În etapa precedentă, vișiniii au obținut un rezultat de egalitate în derby-ul cu FCSB, 2-2.

Ionel Ganea îl pune la zid pe Bogdan Lobonț: „E fricos în a spune ceva de rău”

Ionel Ganea este de părere că Bogdan Lobonț se află într-o mare eroare atunci când evidențiază doar aspectele pozitive ale formației sale, mai ales după un eșec categoric.

„Uită-te la el! E depășit de situație, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta, care să fie așa fricos în a spune ceva de rău despre echipa lui! Ai pierdut clar, nu te-a iertat Hagi, iar după meci spui despre istorie și apartenență?! Părțile rele nu le evidențiezi?!

Nu înțeleg ce e acolo la ei, dacă or fi certuri, scandaluri, chiar nu pot să îmi dau seama! E dificil, primesc prea multe goluri, au început foarte bine campionatul, erau în primele trei, iar acum sunt aproape să rateze cupele europene”, a declarat Ionel Ganea în exclusivitate pentru GSP.ro.

Ionel Ganea l-a desființat pe Lobonț, fostul lui coleg: „Uită-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta” » Sfat pentru Șucu, patronul „depășit de situație”
Ionel Ganea și Bogdan Lobonț au fost colegi la Rapid, în 1999, foto: Arhiva GSP

Mesaj pentru Dan Șucu: „E depășit de situație și el. Dani Coman, președinte!”

„Ganezul” crede că și Dan Șucu, finanțatorul Rapidului, a gestionat greșit situația la nivel de conducere, motiv pentru care îi recomandă să facă schimbări în conducere pentru a nu periclita șansele la campionat și în stagiunea viitoare.

„Dacă mă uit mai atent, și Dan Șucu e depășit de situație la ce alegeri a făcut. Ce se întâmplă și la nivel de conducere e greu de explicat. Îi recomand să îl pună pe Dani Coman președinte. A făcut numai lucruri bune pe unde a fost.

Nu se aștepta nimeni ca Astra să cucerească vreodată campionatul, a demonstrat și la Sibiu, unde i-a fost mai greu, pentru că atunci când sunt probleme financiare, cazi la mijloc. Rapidul are nevoie de Dani Coman”, a completat Ionel Ganea.

+4 FOTO

Trebuie să îmbunătățim ceea ce n-am făcut bine, le-am spus jucătorilor și în cabină. Data viitoare va fi mai bine, puteam mult mai mult, am demonstrat că puteam să facem mai mult, mergem înainte, muncă și iar muncă, acesta este sensul de apartenență al acestui club. Rapid este echipă muncitorească, asta spune istoria echipei. Eu nu-mi joc nicio șansă, apreciez foarte mult încrederea pe care mi-a dat-o conducerea, dar eu nu-mi joc nicio șansă.
- Bogdan Lobonț, după Farul - Rapid 1-3

Citește și:

Fac praf decizia lui Lobonț: „Am abordat meciul la înfrângere”
FARUL - RAPID
Fac praf decizia lui Lobonț: „Am abordat meciul la înfrângere”
Gigi Becali îi face o ofertă premium: „Îi dau 500.000 de euro”
FCSB
Gigi Becali îi face o ofertă premium: „Îi dau 500.000 de euro”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
bacy
bacy  •  26 Aprilie 2024, 08:27

Chiar credeți în povestea că Săpunaru a fost accidentat ? Chiar credeți că echipa din meciul cu Farul a fost făcută de antrenor ? Aceste întrebări stau pe limba oricărui microbist și mai ales a simpatizanților acestei echipe ! După ce-a ”scăpat” de liderul galeriei, acest domn patron, nou în fotbal, a luat-o pe urmele predecesorilor lui ! Din păcate ”farmecul” a dispărut și am fost puși în fața crudului adevăr !

FlashGordon
FlashGordon  •  25 Aprilie 2024, 20:42
Postat de fereu pe 25 Aprilie 2024, 19:32

Sucu isi ia banii si pleaca de la rapid.. A colo e o sleahta de infractori zisi sponsori si președinți care o duc bine pe nani lui sucu nefacand nimic pt rapid decat p r in ziare si reviste cum sa creasca clubul asta daca il saboteaza toti interlopii afișați ca mari rapidisti.

si eu cred ca dupa alegeri sucu se cara de la clona fc r si intra in faliment echipa.

fereu
fereu  •  25 Aprilie 2024, 19:32

Sucu isi ia banii si pleaca de la rapid.. A colo e o sleahta de infractori zisi sponsori si președinți care o duc bine pe nani lui sucu nefacand nimic pt rapid decat p r in ziare si reviste cum sa creasca clubul asta daca il saboteaza toti interlopii afișați ca mari rapidisti.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează