FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 3-3

Ionel Dănciulescu a ajuns la capătul răbdării cu Dinamo: „Ține și de antrenor!”

Ionel Dănciulescu +49   FOTO
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2024 09:11 / Actualizat duminica, 05 mai 2024 09:56

Ionel Dănciulescu (47 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, nu a reușit să înțeleagă cum „câinii” au scăpat din nou printre degete victoria, de data aceasta pe terenul lui U Cluj. Liga 2 este din ce în ce mai aproape.

Trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) a fost aproape de a obține o victorie esențială în lupta pentru evitarea retrogradării, însă a terminat la egalitate cu U Cluj, scor 3-3, iar șansele de rămânere în Superliga sunt din ce în ce mai mici.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”
U Cluj - Dinamo 3-3
Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

Ionel Dănciulescu știe acest lucru. Fostul mare atacant din Ștefan cel Mare nu-și explică cum echipa nu a învățat nimic din greșelile făcute în meciurile anterioare.

Ionel Dănciulescu, după U Cluj - Dinamo 3-3: „Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele”

Dănciulescu a fost foarte dezamăgit de rezultatul obținut de Dinamo. L-a remarcat pe Ahmed Bani (21 de ani), cel care a contribuit la toate golurile înscrise și l-a criticat și pe Kopic pentru faptul că echipa a încasat un nou gol după minutele de prelungiri.

„Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele după o partidă în care Dinamo primește gol după minutul 90. O partidă pe care tu ai avut-o în mână.

Începutul de repriza a doua a fost foarte bun pentru Dinamo, au și reușit să facă 2-1. Controlează jocul într-o oarecare măsură, după care vine greșeala lui Golubovic.

Se face 2-2 și jocul se complică, dar și așa Ahmed Bani, care, din punctul meu de vedere, a făcut cea mai bună partidă azi la Dinamo, vine cu o centrare a lui pentru Pavicic și din nou nu știi să închizi jocul, să joci la rezultat, să faci orice, având în vedere că până la acest meci aveai patru partide la care ai primit gol după minutul 90.

Trebuie să faci o altă strategie. Aici ține și de antrenor, de personalitatea jucătorilor, de responsabilitate. Ultima fază din care Dinamo a primit gol a fost o fază fixă. Indiferent de ce se întâmplă, nu ai voie să primești gol la faza aceea.

E inadmisibil să se întâmple lucruri de genul acesta. Tu știi că ai primit gol și ai probleme după minutul 90 și să nu remediezi problemele astea?”, a spus Ionel Dănciulescu, la „Digi Sport Special”.

VIDEO. U Cluj - Dinamo 3-3. Jucătorii lui Dinamo au fost băgați în ședință de fani

Citește și alte știri:

Note de la 3 la 8 după U Cluj - Dinamo » Cine au fost „petardele” din cele două echipe
U CLUJ - DINAMO 3-3
Note de la 3 la 8 după U Cluj - Dinamo » Cine au fost „petardele” din cele două echipe
Ioan Ovidiu Sabău confirmă din nou speculațiile: „S-a discutat cu Șumudică, am și eu sursa mea”
U CLUJ - DINAMO 3-3
Ioan Ovidiu Sabău confirmă din nou speculațiile: „S-a discutat cu Șumudică, am și eu sursa mea”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
bacy
bacy  •  13 Mai 2024, 21:54

Acest domn, fost fotbalist, să ne spună ce mari performanțe a avut el cât a atârnat pe la Dinamo ! A plâns de câteva ori prin parcarea Rin-ului să meargă și el cu echipa în cantonament și de câteva ori a parcat mașinile staf-ului, ALTCEVA ?!?!?! Dacă IPOCRIZIA ar trebui să poarte alt nume i s-ar potrivi Ionel ?

creeperno534
creeperno534  •  05 Mai 2024, 22:46

Corect

Cartezius
Cartezius  •  05 Mai 2024, 16:54
Postat de Ss21 pe 05 Mai 2024, 10:17

Lasa Danciule ca tu ai contribuit si la palmaresul rivalilor traditionali, anul asta numaratoarea a ajuns la 27! :))))

De unde 27 bah?Când Justiția a stabilit ca sunt numai 6?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează