FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ioan Varga confirmă GSP: „Da, el va conduce echipa cu Rapid!” » Patronul a mers astăzi la club să vorbească cu jucătorii

În turul sezonului regulat, în etapa 10, CFR Cluj a pierdut în Giulești, 1-3 // foto: GSP
În turul sezonului regulat, în etapa 10, CFR Cluj a pierdut în Giulești, 1-3 // foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 04 aprilie 2024 16:44 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 17:08

Ioan Varga, finanțatorul clubului CFR Cluj, a confirmat informația publicată de GSP.ro, anume că Ovidiu Hoban (41 de ani) va conduce echipa în perioada următoare, începând cu meciul contra Rapidului, în etapa cu numărul 3 din play-off.

Retras din activitate în vara lui 2023, Ovidiu Hoban a pornit pe drumul antrenoratului, fiind instalat ca antrenor al echipei U16 a clubului, promovat ulterior la U18.

„Mega umilit, n-am mai pățit așa ceva!” » Ioan Varga a dezvăluit ce urmează la CFR Cluj, după plecările lui Mutu și Balaj: „Ei vor rămâne!”
CFR CLUJ
„Mega umilit, n-am mai pățit așa ceva!” » Ioan Varga a dezvăluit ce urmează la CFR Cluj, după plecările lui Mutu și Balaj: „Ei vor rămâne!”

Odată cu demisia lui Adrian Mutu de la cârma primei echipe, fostul mijlocaș defensiv primește o șansă nesperată: el se va ocupa de pregătirea formației din Gruia în următoarea perioadă, una „de foc”, decisivă pentru clasarea pe un loc de cupe europene.

Finanțatorul Ioan Varga a confirmat numirea interimară a lui Hoban. GSP.ro anunțase în exclusivitate că Hoban are cele mai mari șanse să-i succeadă lui Adrian Mutu, cel puțin provizoriu, până când Varga va găsi un antrenor cu acte în regulă.

Ioan Varga confirmă GSP.ro: „Ovidiu Hoban va conduce echipa cu Rapid”

„Ovidiu Hoban este cel care va conduce echipa cu Rapid. Este de atâția ani aici, a făcut o mulțime de performanțe, știe ce înseamnă CFR Cluj, cea mai importantă echipă din România în ultimii ani, așa că este cea mai bună soluție de moment. Din vară, vom vedea.

Mandorlini? Nu! OK, a venit la Cluj, dar nu pentru a prelua echipa. V-am mai spus, Ovidiu Hoban! O să vă convingeți că merită”, a transmis Varga, conform digisport.ro.

De altfel, din informațiile GSP.ro, Ovidiu Hoban și Francisc Dican, deținător al licenței UEFA Pro, au condus antrenamentul de astăzi.

Între timp, Ioan Varga a mers la club și li s-a adresat jucătorilor, asigurându-i că are încredere că pot redresa situația și confirmând sprijinul față de noul cuplu de antrenori, Hoban - Dican.

În perioada următoare, CFR Cluj o va înfrunta pe Rapid în Giulești (6 aprilie), apoi va da piept cu FCSB (14 aprilie, acasă) și cu Farul (în weekendul 19-21 aprilie, în deplasare).

Înaintea meciului cu Rapid, apărarea vișiniilor este în „piuneze”. Arlind Ajeti, Anton Kresic și Vasile Mogoș nu sunt apți de joc, ceea ce înseamnă că Hoban și Dican îi au la dispoziție doar pe Matija Boben și Matei Ilie.

Antrenamentul de miercuri a fost condus de secunzii lui Adrian Mutu. „Briliantul” a mers la club să-și rezilieze înțelegerea, dar nu și-a luat rămas bun de la jucători. Pe parcursul drumului înapoi de la Hunedoara, în timpul unei opriri la benzinărie, Mutu a coborât din autocarul echipei și a schimbat vehiculul.

Ardelenii ocupă locul 3 în play-off, cu 28 de puncte, 3 sub Universitatea Craiova, 10 sub FCSB, la fel de multe precum Rapid.

Ovidiu Hoban și-a încheiat cariera de fotbalist cu 7 trofee de campion: două în Israel cu Hapoel Beer Sheva, 5 în România cu CFR Cluj. Per total, a cucerit 11 trofee: pe lângă titlurile de campion, o Cupă a României cu Petrolul Ploiești, o Supercupă a Israelului și două Supercupe ale României.

VIDEO. Raul Rusescu a distrus-o pe CFR Cluj după 0-4 cu Corvinul: „DEZASTRU! S-au făcut de râs”

Citește mai multe știri din Superligă:

FCSB, disecată în studio: „E campioană, dar Becali comite o mare greșeală. Vă spun de ce”
FCSB
FCSB, disecată în studio: „E campioană, dar Becali comite o mare greșeală. Vă spun de ce”
Universitatea Craiova are de luat o decizie crucială » Data trecută, oltenii și-au compromis sezonul!
CSU CRAIOVA
Universitatea Craiova are de luat o decizie crucială » Data trecută, oltenii și-au compromis sezonul!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  04 Aprilie 2024, 20:53

Am încredere în Hoban a fost un profesionist la CFR și peste tot unde a jucat.

bozo76
bozo76  •  04 Aprilie 2024, 19:22

Hoo ban. Atata le.o zis la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danutcornel
danutcornel  •  04 Aprilie 2024, 19:16

riusineee arbitrajului gigistromanesc

Vezi toate comentariile (5)
Comentează