FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Exclusiv Ioan Sdrobiș îl „tamponează” iar pe Mircea Lucescu în scandalul titlurilor luate „pe blat”: „Tocmai el, care a făcut atâta rău în fotbal, să vorbească despre blaturi și aranjamente!”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 09:36 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 13:29

Mircea Lucescu (78 ani) a reușit să agite iar apele din fotbalul românesc, acuzând Unirea Urziceni și Oțelul Galați că au luat titlurile din 2009, respectiv 2011 „fiindcă atunci s-au dat bani mulți și așa a vrut cineva”.

Era una dintre explicațiile pentru care n-ar mai fi vrut să revină la echipa națională în acea perioadă din cauza a „ce se întâmpla în fotbalul românesc cu Mircea Sandu”.

Mărturisirea-șoc a lui MM Stoica: „Am avut o tentativă pentru că am simțit eu aşa, că sunt inutil”
FCSB
Mărturisirea-șoc a lui MM Stoica: „Am avut o tentativă pentru că am simțit eu aşa, că sunt inutil”

Ioan Sdrobiș îl desființează pe Mircea Lucescu: „Păi, el era «tatăl» Cooperativei"

Fostul președinte FRF i-a raspuns tăios antrenorului, cerându-i să-și probeze afirmațiile. În context l-a amintit și pe un alt tehnician, Ioan Sdrobiș (78 ani), care este de vreo patru decenii unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Mircea Lucescu.

Retras de peste 10 ani din fotbal, Ioan Sdrobiș s-a stabilit într-o zonă liniștită, la Târgu Ocna. A rămas la fel de energic, iar când aude de Mircea Lucescu ia foc, devine vulcanic: „Am văzut ce a zis, am citit și ce i-a răspuns Mircea Sandu. Foarte bine i-a făcut, că prea se crede Mafalda! Cum adică, Mircea Lucescu, marele «Il Luce», tocmai el vorbește despre jocuri de culise, de aranjamente?! Incredibil.

Omul ăsta nu mai încetează! Îmbătrânește urât, tare urât! Păi, tocmai el vorbește, care e «tatăl» Cooperativei?! El care a inventat Victoria și Moreni, s-o mai încurce pe Steaua, că nu putea s-o bată pe Steaua?!

Eu i le-am tot spus public pe toate de-a lungul timpului, că știu ce a făcut, inclusiv de față cu mine. Cum să vină acum cu d-astea?! Grav e că el chiar crede ce spune. Chiar îmi pare rău pentru el, îi doresc numai bine, dar asta e deja boală curată”.

Ioan Sdrobiș îl „tamponează” iar pe Mircea Lucescu în scandalul titlurilor luate „pe blat”: „Tocmai el, care a făcut atâta rău în fotbal, să vorbească despre blaturi și aranjamente!”
Ioan Sdrobiș

Ioan Sdrobiș: „Poate că acum i se întoarce lui Dinamo ce făcea el”

Sdrobiș și-a reamintit episodul din '87, când era secund la Oțelul și înaintea unui meci cu Dinamo „a venit Lucescu la noi în cabină, cu mai mulți jucători, să ne spună când să marcheze Cămătaru, ca să ia Gheata de Aur. Ne-a zis și scorul, să fie 3-3. Pe vremea aia venea cu Miliția, cu politicul și cu arbitrajul. Și câte altele nu mi-a făcut".

Apoi fostul antrenor a continuat în aceeași notă:

Se dă el acum marele sfătuitor și marele corect, când știe foarte bine ce a făcut?! Mai bine și-ar vedea de bătrânețea lui, că suntem de-o vârstă, ne despart numai câteva luni. S-a dus repede acum să dea sfaturi la Dinamo, să îl vadă lumea. Păi, poate că d-aia s-au unit alte echipe împotriva lor, să-i retrogradeze. I se întoarce ce a făcut el în fotbalul românesc

Sdrobiș a încheiat cu un sfat pentru Mircea Lucescu, recomandându-i „să stea în banca lui! Și dacă ar fi adevărat ce zice, să spună asta unul care a fost corect, nu el. A făcut și lucruri bune pe la națională, uite că pot să recunosc, dar a făcut și atâtea aranjamente.

Trecutul lui e stricat, e pătat. Să nu mai vorbească el de blaturi și de aranjamente! Puțin bun-simț ar lăsa o imagine mai frumoasă măcar acum, la bătrânețe".

VIDEO Raul Rusescu, despre declarațiile lui Mircea Lucescu: „Ar trebui să justifice, cu subiect și predicat”

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1:

Câte bilete s-au vândut deja pentru CS Universitatea Craiova - FCSB » Titular-surpriză la revederea lui Gâlcă cu fosta echipă

Veste proastă pentru dinamoviști: s-a rupt la încălzire și este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (100)
danciuad
danciuad  •  07 Mai 2024, 12:18
Postat de iobag pe 05 Mai 2024, 12:44

Nu am vazut sa zica ca le-a infiintat lucescu. Si ce ai zis tu e tot interpretarea ta, asa ca lasa figurile. Sau nu intelegi diferenta dintre a infiinta si a inventa, care poate avea mai multe sensuri?

Interpretarea ta pentru ”le-a inventat” care e?

istet10
istet10  •  06 Mai 2024, 21:44
Postat de Zazu pe 04 Mai 2024, 17:37

Craiova ta maxima a fost distrusă de steaua! Negrilă,ungureanu,lung,ștefănescu,gh popescu etc au fost luați cu japca de steaua! Dinamo ,lucescu l au surescitat pe cămătaru și l au salvat pe balaci

Ba, Stefanescu a plecat de la Steua la Craiova, adic fix pe dos. Negrila nu a jucat niciodata la Steaua. Lung si Ungureanu AU DORIT sa vina la Steaua. Verifica si tu ce au declarat respectivii. In rest mai trei pe la scoala "l-au salvat". Cum l-a "surescitat" taica? Tu ai proprietatea termenilor? Cu siguranta, nu!

Dobermannul
Dobermannul  •  05 Mai 2024, 21:27
Postat de lefter_popescu pe 05 Mai 2024, 01:02

Amice, ti-a scăpat ( voit sau nu) faptul ca printre cei care conduceau cohortele care colindau satele și comunele pt ai obliga pe țărani sa între în " colectiva" era chiar Nicolae Ceaușescu - viitorul președinte- îmbrăcat in haine militare cu grad de general . Prin urmare , armata și miliția făceau , în egala masura, serviciul impus de Stalin ,respectiv colectivizarea. Hai sa nu manipulam prin ascunderea adevărului.

Deci dupa mintea ta de lefter cine critica pe unul e fan adversar. Ba leftere toate institutiile statului roman comunist au executat ordinele criminale ale partidului comunist pentru ca sefii acelor institutii toate dar toate toate erau pusi acolo pentru ca erau fideli regimului. Disidentii erau in lagare de exterminare prin munca fortata, in gropi comune, in strainatate cumparati de rude, sau prizonieri in "libertate" in supraveghere continua si marginalizare. Dar peste toate aceste institutii era cineva mai presus si anume cainii de paza a lui Dej si Ceausescu securitatea si militia, ... cainii rosii (ce nume potrivit pentru dinamovisti).

Vezi toate comentariile (100)
Comentează