FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Imagini spectaculoase de la Iași » Dinamo, întâlnire specială cu suporterii

Articol de , - Publicat joi, 29 februarie 2024 22:28 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 23:56

Delegația lui Dinamo a ajuns la Iași pentru meciul cu Poli, care va avea loc vineri, 1 martie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

La Iași, „câinii” s-au întâlnit cu suporterii și au cântat împreună, au aprins torțe roș-albe și s-au distrat înainte de meciul cu Poli. Atmosfera de la Dinamo e una senzațională, după ce elevii lui Kopic au câștigat 3 din ultimele 4 meciuri din Superliga și speră la salvarea de la retrogradare mai mult ca oricând.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo, întâlnire cu fanii la Iași

Nu doar jucătorii au fost alături de suporteri, ci și antrenorul Zeljko Kopic și administratorul special Andrei Nicolescu. „Câinii” le-au oferit autografe suporterilor, au făcut poze cu ei și au răspuns la întrebările acestora.

E a treia oară când dinamoviștii se întâlnesc cu suporterii. S-a întâmplat și la ultimele deplasări, la Constanța, înaintea victoriei cu Farul, scor 2-0, și la Cluj, înainte de înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-4.

Dinamo ratează o victorie vitală la Iași » Clasamentul actualizat din Superligă
POLI IAȘI - DINAMO 0-0
Dinamo ratează o victorie vitală la Iași » Clasamentul actualizat din Superligă

Acum, întâlnirea a avut loc la Hotel Ramada din Iași și a fost moderată de Bogdan Alecu, un cunoscut suporter al lui Dinamo.

Roș-albii sunt într-o formă de zile mari. Deși au pierdut la Cluj, 0-4 cu CFR, au câștigat celelalte 3 meciuri din ultimele 4: 2-0 cu Farul, 3-1 cu Oțelul și 1-0 cu Hermannstadt. Meciul cu Poli Iași e extrem de important, cele două echipe fiind prinse în hora retrogradării.

Cu o victorie, Dinamo ar ajunge la 28 de puncte, la 3 sub Poli Iași, și ar ieși, cel puțin temporar, de pe locurile direct retrogradabile.

În legătură cu jucătorii accidentați, nu ne putem baza pe Amzăr și Politic, dar Iglesias, Homawoo și Milanov vor fi în lot pentru acest meci, iar acestea sunt veștile bune. Amzăr și Politic sunt mai bine din punct de vedere fizic, dar nu vrem să riscăm nimic

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Ce trebuie să facă Dinamo, în viziunea unui campion cu roș-albii: „Acum lipsește” + „Suporterii au memoria scurtă”
DINAMO
Ce trebuie să facă Dinamo, în viziunea unui campion cu roș-albii: „Acum lipsește” + „Suporterii au memoria scurtă”
Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”
DINAMO
Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează