FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi la Genk // Mircea Rednic, declarație surprinzătoare despre transfer: „Întrebați-l pe Gică ce rol am avut”

Mircea Rednic spune că a contribuit decisiv la transferul lui Ianis Hagi în Belgia, la Genk
Mircea Rednic spune că a contribuit decisiv la transferul lui Ianis Hagi în Belgia, la Genk

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 21:03

Mircea Rednic, 57 de ani, fostul antrenor al lui Dinamo, a oferit o serie de declarații interesante în această seară. 

Fiind un personaj influent în fotbalul din Belgia, „Puriul” spune că a avut un rol important în transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) la Genk.

Întrebați-l pe Gică de transferul lui Ianis. Mă așteptam să-mi mulțumească. Întrebați-l pe el dacă Mircea Rednic a avut vreun rol la transferul la Ianis. 

Managerul de la Genk (n.r. Felice Mazzu) îmi e prieten, am jucat cu el. Mă bucur că Gică n-a ales banii, sunt sigur că a avut oferte mult mai bune. Știu eu ce bani se dau în Belgia. Genk e un club solid, oamenii sunt serioși. Cred că a fost o alegere bună, acum depinde de Ianis, să vedem dacă vrea să plece de aici la o echipă mai mare.

Am avut un rol mare și la transferul lui Vladimir Screciu la Genk, întrebați-l și pe Mihai Rotaru (n.r. finanțatorul Craiovei), dar nu știu dacă o să recunoască”, a spus Mircea Rednic, la TV Telekom Sport.

Vezi și:

Mircea Rednic, intervenție DEVASTATOARE la TV! Răspuns dur pentru Prunea: „N-are nicio treabă cu fotbalul! Minte! Ce vină am eu, ce vină au suporterii?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
antalmihai
antalmihai  •  23 Iulie 2019, 19:01

Uau... sa il vezi pe *** mare-adica mr hagi cind fiuso o sa fie doar rezerva sau va capota clar... ba, unde gaseste asta fraierii astia ma? din vestiarul lor rasuna clar- spus de jucatorii lor -toate mingile pe jr! Rusine jucator de 2 bani, hagi...vindutule...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thebluestlion
thebluestlion  •  23 Iulie 2019, 09:49

-Mircea e bun Ianis? - E cel mai bun! - Știam și noi ptr că s-a inventat tehnologia video dar merci ptr părere!

mariuss72
mariuss72  •  22 Iulie 2019, 23:30
Postat de cpt.ahab pe 22 Iulie 2019, 23:25

E leit tac'su, Mircea Lucescu.:))

Inca il mai astept sa vina cu miliardarii aia din Belgia cu care sa investeasca la Dinamo si s-o puna pe fii-sa presedinte. Ce golan hodorog, si ce repede pune botul prostimea...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close