FOTBAL  »  Superliga  »  FORŢAT SĂ PLECE

Griffiths se va întoarce în China

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2008 00:00

După doar două luni petrecute la Rapid, Ryan Griffiths va pleca din nou în China, la aceeaşi formaţie unde a mai fost împrumutat şi anul trecut

Echipa din prima ligă chineză, FC Liaoning, este dispusă să plătească 350.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile australianului pe o perioadă de 9 luni.

Griffiths nu este foarte încîntat de întoarcerea în Asia şi spune că a fost forţat să plece: "Eu am vrut să rămîn, să lupt pentru un post de titular, dar cei din conducere m-au convins să plec. Îmi pare rău, mi-aş fi dorit să joc în Champions League cu Rapid!". Grigore Sichitiu îl contrazice însă pe atacantul de 26 de ani: "Nu l-a dat nimeni afară. Dacă vrea să plece pentru a juca titular, noi îl înţelegem şi îl lăsăm. Nu stăm în calea lui".

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
 •  07 Martie 2008, 08:53

Ce i se intamplam lui RYAN m-i se pare o tiganie de a noastra. De ce nu-l imprumuta pe Matos sau Joao Paolo...? Griffiths e un jucator bun si putea sa i sa gaseasca un post pe care sa joace mai des. Si de ce sa dam 3 mil $ pe un argentinian cand Szekely isi doreste sa vina la Rapid...Ce politica de transferuri aveti...? Sa nu mai aduca nici un jucator Rednic...Avem romani talentati (l-ati uitat pe Tibi Balan....!?) Vrem jucatori cu spirit rapidist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează