FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

EXCLUSIV Gol anulat la FCSB - Rapid » Primul verdict al specialistului consultat de GSP

FOTO: Raed Krishan (GSP) +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 21:12 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 21:52

FCSB - Rapid. Florent Hasani reușise să marcheze pentru 3-1, însă reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Arbitrii au anulat reușita pentru că Albion Rrahmani s-ar fi aflat pe traiectoria mingii și i-ar fi obturat vederea lui Târnovanu. Însă un fost arbitru internațional consultat de GSP spune că golul trebuia validat, nu a fost ofsaid.

FOTO. Gol anulat în FCSB - Rapid! Specialistul în arbitraj spune că decizia e GREȘITĂ

+3 FOTO

Asistentul care a anulat golul e Neacşu George Florin. Brigada a fost condusă de Marcel Bîrsan, iar în camera VAR s-au aflat Radu Petrescu și Marius Badea.

Marius Avram a confirmat verdictul.

O să încep cu Legile jocului. Acestea spun dacă împiedică un adversar să joace mingea prin obturarea câmpului vizual. Nu are nicio legătură dacă e pe traiectoria mingii. Trebuie să obtureze câmpul vizual. Face o mișcare clară de a juca mingea? Nu e cazul! El nu încearcă să joace, se ferește. Al treilea punct e acela care spune că un jucător face o mișcare evidentă prin care împiedică portarul să joace mingea.

Ce înseamnă asta? Târnovanu vede tot timpul mingea și nu mai avea nicio șansă să sară. Din punctul de vedere al Legilor jocului, golul e perfect valabil. E o întrebare bună de ce a fost validat?
- Marius Avram, fost arbitru FIFA, la „Digi Sport Special”

Golul a venit în minutul 23, când Rapid avea 2-1. Începutul de meci a fost nebun, cu 3 goluri până în minutul 16.

Început nebun în FCSB - Rapid

Într-o atmosferă de senzație, presărată însă și cu scandări rasiste ale roș-albaștrilor, derby-ul de pe Arena Națională nu a dezamăgit. S-au marcat 3 goluri în interval de 10 minute, cu Rapid revenind de la 0-1. Filmul fazelor, în galeria foto de mai jos:

+3 FOTO

Darius Olaru a deschis balul, în minutul 10. El a profitat de mai multe greșeli în apărarea Rapidului. Borza nu a ajuns la o minge lungă spre Tavi Popescu, apoi a fost driblat cu ușurință de „decarul” de la FCSB.

Octavian a pasat în careu, unde Hromada a fost greoi și a reacționat târziu. Olaru i-a luat mingea din față și a marcat cu un șut plasat, fără șanse pentru Aioani.

Rapid nu s-a lăsat și a egalat două minute mai târziu. Adrian Șut a greșit o minge la mijlocul trenului, iar giuleștenii au plecat pe contraatac. Mingea a ajuns la Krasniqi, care l-a învins pe Târnovanu cu un șut la colțul scurt, la fel ca în meciul din sezonul regulat, câștigat de Rapid cu 4-0.

Apoi, în minutul 16, Rapid a trecut în avantaj. Din nou, după o fază trasă la indigo cu cea din meciul câștigat de giuleșteni cu 4-0. Centrare din lovitură liberă, din dreapta, la capătul căreia s-a aflat Rrahmani de data asta. În sezonul regulat marcase Paul Iacob.

Rrahmani l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură plasată de cap, de la aproximativ 15 metri de poartă.

VIDEO. FCSB - Rapid. Atmosferă de meci mare în oraș » Imagini de la Arena Națională cu emulația creată de derby

Citește și:

NEBUNIE la Arena Națională » Mii de oameni s-au înghesuit la porți înainte de FCSB - Rapid
FCSB - Rapid
NEBUNIE la Arena Națională » Mii de oameni s-au înghesuit la porți înainte de FCSB - Rapid
Aflat în lupta pentru salvare în Superligă, antrenorul a răbufnit: „Campionatul nu e făcut bine! Nici acolo nu e sistemul ăsta”
POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 3-1
Aflat în lupta pentru salvare în Superligă, antrenorul a răbufnit: „Campionatul nu e făcut bine! Nici acolo nu e sistemul ăsta”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (36)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 Aprilie 2024, 00:51
Postat de manole18 pe 20 Aprilie 2024, 22:55

Cei mai hoți din România. Din toate timpurile. Toți trag cu ei!

Amice, doar ne aflam în liga lui Gigi Valiza.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 Aprilie 2024, 00:49
Postat de Stefan21 pe 21 Aprilie 2024, 02:11

Marius Avram specialist!!?? La câte măgării a făcut asta, nu știu cum poate fi numit specialist...suntem rasul lumii cu specialiști d'astia...poate sa jure pe viata copilului ca Rahmani nu a vrus sa devieze mingea? Eu, la fel de specialist ca Marius Avram :)) pot afirma ca jucătorul rapidist a vrut sa devieze mingea, priviți cu atenție și o sa vedeți intenția lui

Amice gândești mărunt! Uita-te și la centrarea lui Olaru pt golul 2 al ilfovenilor și vei vedea piciorul stâng ( cel de sprijin pe linia de fund ) iar cu dreptul lovește balonul aflat în afara terenului cu ...atenție..." doua circumferinte" . Poți mari captura dacă ai dubi...dubi...

lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 Aprilie 2024, 00:43
Postat de tk2014 pe 21 Aprilie 2024, 11:39

coman nu a fost in offside acolo. arbitrul a luat decizia pt ca asta a fost planul de la bun inceput. fiecare interventie VAR scade nota. deciziile la offside-urile semi-automate din champions league dureaza mai mult ca aseara. tusierul nu avea cum sa vada calcaiul lui coman in spatele liniei. iar hromada trebuia sa primeasca al doilea galben chiar pt intrarea din cauza careia s-a accidentat. nu stiu ce ‘intrare la minge’ a vazut tivilichi acolo, pt ca talpa lui hromada a fost pe gamba lui cretu. noroc cu aparatoarea omului. dar vad ca mai nou se arbitreaza cu compasiune.

Amice, gândești mărunt! ...ai văzut al meci.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează