FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Să vadă și generalul de securitate Dîncu cum e să dea cu subsemnatul!” » Gigi Becali, ultimatum în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Au 5 zile la dispoziție”

Vasile Dîncu, în stânga, (foto: Facebook @ Vasile Dîncu) și Gigi Becali
Vasile Dîncu, în stânga, (foto: Facebook @ Vasile Dîncu) și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 12:40 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 14:43

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a oferit detalii despre cererea clubului său de a disputa meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1, pe stadionul din Ghencea. În cadrul intervenției, l-a acuzat pe Vasile Dîncu, ministrul Apărării, că ar fi general de securitate, și a avertizat că „o să mă enerveze de o să intru în politică numai din cauza asta”.

Gigi Becali continuă „taifunul” pe seama subiectului FCSB în Ghencea. Patronul echipei din Liga 1 a dezvăluit ce sumă a propus pentru închirierea arenei din Ghencea pentru meciul cu CFR Cluj din ultima etapă de campionat și că a solicitat să primească răspunsul în 5 zile.

În cadrul intervenției la Pro Arena, Becali a avertizat că va depune plângeri penale de abuz în serviciu. Vizat a fost Vasile Dîncu, ministrul Apărării, cel care a ezitat să ofere un răspuns concret atunci când a întrebat dacă FCSB poate evolua pe noua arenă din Ghencea, una ridicată din bani publici.

Gigi Becali nu s-a abținut de 7 mai: „FCSB a câștigat Cupa Campionilor Europeni, avem deja răspunsul de la FIFA și UEFA!”
FCSB
Gigi Becali nu s-a abținut de 7 mai: „FCSB a câștigat Cupa Campionilor Europeni, avem deja răspunsul de la FIFA și UEFA!”

Gigi Becali, despre cererea ca FCSB - CFR Cluj să se joace în Ghencea: „Am cerut răspuns în 5 zile”

„Am trimis ofertă scrisă, cu executor judecătoresc, și am spus așa: «nu aveți grilă? Dacă nu, vă dăm dublul grilei de la Arena Națională, de 23.000 de euro, adică 46.000». Le-am dat și grila de la Giulești, le dăm triplu față de Giulești. Am trimis și la ministrul Apărării, și la club, cu executor judecătoresc. Le-am cerut să dea răspunsul în 5 zile.

Dacă nu, plângeri penale și cu asta basta. Clar, abuz în serviciu. Ia să vadă și Dîncu cum e să dea cu subsemnatul. El, marele ministru Dîncu, marele general de securitate. Ați văzut și cu Coldea. Vine o vreme în care nu se mai ține cont că e general de securitate. Dacă face ce vrea el, obrăzniciile lui, nu e normal să fie general? Ce să fie? (n.r. - întrebat dacă are certitudinea că Vasile Dîncu este general de securitate)

Atunci vezi cum este? Vine un judecător, zice că e abuz în serviciu și te condamnă. Tu zici că e stadionul poporului, dar văd că e al tău, că spui că faci ce vrei tu, nu ce vrea poporul. Poporul vrea să joace FCSB acolo!

O să mă enerveze de o să intru în politică numai din cauza asta, să îi arăt eu cum e poporul lui. Văd că de vreo 20 de ani el e poporul, și nimeni nu-l doboară. A ajuns și ministru!”, a tunat Becali. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali n-are emoții înainte de Craiova - FCSB: „Suntem prea puternici, n-au cum să ne oprească!”

Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (115)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  07 Mai 2022, 23:07

De ce promovati acest puscarias?

108138593197228
Deac Legenda  •  07 Mai 2022, 20:27
Postat de romeverest pe 07 Mai 2022, 17:48

Ciobandante nu te mai enerva pentru ca nu mai sperii pe nimeni !! In politica ai mai fost si nu ai facut nimic, nu te-au votat nici macar aia carora le-ai facut o casuta dupa inundatii !! Stai in banca ta si ocupate de oile din spatele casei !! Asta-i meseria la care te pricepi cel mai bine !!

Daca ar reintra qrostovanu' in politica ar fi votat in prostie deoarece ar incaleca pe calul AUR.Asadar stie el ce zice

legio.sud
legio.sud  •  07 Mai 2022, 19:58
Postat de Gogu Steriade pe 07 Mai 2022, 17:29

Te mănâncă limboaca, ai grija că-ți fac băieții cu ochi albaștrii rost de o cameră la hotel, cu fața la soare și cu program prelungit.

Inconștient GG . După episodul asta nu-l apuca Crăciunul in Pipera , are garsoniera rezervată la Rahova , cunoaște terenul !

Vezi toate comentariile (115)
Comentează