FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ce transferuri pregătește FCSB » Anunțul lui Becali: „Negociem”

Articol de , , - Publicat luni, 04 decembrie 2023 12:14 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 12:57

Nemulțumit de prestațiile lui Andrea Compagno și Dorin Rotariu, Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB. 

Într-un dialog purtat cu jurnaliștii, patronul FCSB a spus că în următoarea perioadă de mercato va aduce trei jucători: un atacant central, un mijlocaș și un atacant lateral.

Gigi Becali îl atacă pe Octavian Popescu: „Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”
FCSB
Gigi Becali îl atacă pe Octavian Popescu: „Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB 

„În iarnă aduc trei jucători. Voi aduce un atacant, număr 9, un mijlocaș, optar, și încă un atacant. Poate trebuie și un fundaș, dar de unde să iau? Oricum, orice atacant ar veni ar fi mai bun. Nu știu ce jucători vor veni. 

Sunt doi cu care negociez, să vedem dacă ne înțelegem. Sunt străini. Din România nu ai pe cine să iei. Ai ce? Nu. Aș fi luat, dădeam bani, dar nu ai pe cine”, a spus Gigi Becali. 

Nu poți să faci fotbal în unu contra zece. Nu se poate doar Coman contra zece. Nu poți, nu ai cum, Nu poți juca fotbal dacă nu te miști pe teren, dacă te ascunzi de minge. Dar se va rezolva asta. Mi-a plăcut și Ovidiu Popescu. A fost cam cel mai bun. A alergat, a centrat, doar că... Nu are... Nu colaborează mintea cu piciorul. Când ajungea mingea în fața porții își aduce aminte de rugby. 

- Gigi Becali, la Fanatik

FCSB nu a putut să-i facă jocul. FCSB a câștigat multe meciuri prin valoare individuală a jucătorilor, dar acum nu a mai putut. FCSB câștigă meciuri pentru că are jucători de valoare, care pot face diferența. Dar în ultimele meciuri... FCSB a început bine campionatul, dar aseară a fost depășită total. Cred că jucătorii știau ce-i așteaptă, dar nu au putut mai mult. Nu au putut!

- Victor Becali, la GSP LIVE

Citește și: 

Gigi Becali taie în carne vie: 3 jucători OUT de la FCSB » „Sunt idiot că nu mi-am dat seama de asta”

„MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua!” » Antrenorul rivalei din Liga 1 a recunoscut discuțiile cu oficialul vicecampioanei

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  04 Decembrie 2023, 15:27

Bă, ăștia care veniți! Aveți grijă bă, că Gigi e antrenor greu, Coverciano e scoveargä pe lângă studiile lui ample făcute pe tăpșan! Asta are viziune, fler și talent înnăscut, cum greșiți cum va chisa-n freză!

GaSpi27
GaSpi27  •  04 Decembrie 2023, 15:14

Dupa felul in care se prezinta de cateva meciuri, adica jucand alandala,FCSB este sub majoritatea echipelor din Liga 1 la organizare,disciplina, conditia fizica, joc de pase. E o placere sa te uiti atunci cand evolueaza Univ. Craiova, U Cluj,CFR Cluj,Rapid, Otelul.

Stefan956
Stefan956  •  04 Decembrie 2023, 13:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează