FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Surpriză la FCSB: el e jucătorul din Superligă pe care-l vrea Gigi Becali!

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 13:00 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 13:25

Gigi Becali a anunțat luni că a pus ochii pe un jucător ofensiv din Superligă. Din informațiile GSP.ro, fotbalistul care e placul patronului FCSB este Luis Phelipe (22 de ani), de la Poli Iași.

Nemulțumit de randamentul lui Andrea Compagno, Gigi Becali caută să transfere un atacant. L-a trimis pe Florin Vulturar să-i caute vârf în Africa de Sud, dar între timp a găsit unul în Superligă.

Târnovanu, un ”client” nemeritat
EDITORIAL
Târnovanu, un ”client” nemeritat

Gigi Becali îl vrea pe Luis Phelipe la FCSB

„E un jucător din Liga 1 care mă interesează. Dar nu spun cine este. Nu are rost. O să vedem. E atacant. Nu știu cum îl cheamă. Trebuie să vedem atacant. Să vedem”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, jucătorul de care Gigi Becali este interesat e Luis Phelipe de Souza Figueiredo, fotbalist adus în vară de nou-promovata Poli Iași.

Surpriză la FCSB: el e jucătorul din Superligă pe care-l vrea Gigi Becali!
Luis Phelipe // foto: Instagram

Brazilianul are contract până în vară cu Poli Iași, iar evoluțiile sale i-au atras atenția lui Gigi. Doar că la bază, acesta nu e este atacant central, așa cum e Compagno. Este extremă stânga, care poate juca și în centru, dar și în dreapta. Același profil de jucător precum Dorin Rotariu, Alexandru Băluță, Florinel Coman sau David Miculescu.

În acest sezon, Luis Phelipe a bifat 13 partide în Superligă. A dat trei goluri (două cu Farul și unul cu Sepsi) și trei pase de gol.

În cele 13 prezențe în tricoul moldovenilor, Luis Phelipe a fost folosit cu preponderență în banda stângă. A jucat ca atacant central pe toată durata meciului cu Farul și parțial în partidele cu UTA și Universitatea Craiova.

350.000 de euroe cota lui Luis Phelipe, potrivit transfermarkt

Luis Phelipe a venit la Poli Iași din liga a treia braziliană, de la Paysandu, dar a mai fost în curtea unor cluburi precum Red Bull Salzburg (Austria), Lugano (Elveția) sau Botafogo (Brazilia), având prezențe și în prima ligă din țara natală.

Îmi place Băluță atacant. Dacă Rotariu ar face faza defensivă, Băluță ar juca atacant. Dar va juca Rotariu. El intră în combinații. Asta îmi place. E mai slăbuț, nu ține la dueluri, dar să vedem... Din toată echipa, cel mai mult îmi place Băluță. E mingea mereu la el. De ce o are? Are magnet? Nu, inima lui e magnet. Iubește mingea și o vrea mereu

- Gigi Becali

VIDEO Totul despre Oțelul - FCSB

Citește și: 

Gigi Becali îi bate obrazul lui Victor Pițurcă: „Ar trebui să-i fie rușine!”
FCSB
Gigi Becali îi bate obrazul lui Victor Pițurcă: „Ar trebui să-i fie rușine!”
Gigi Becali chiar are motive de nemulțumire! FCSB, statistici îngrijorătoare: ultima jumătate de oră din meci e HORROR
FCSB
Gigi Becali chiar are motive de nemulțumire! FCSB, statistici îngrijorătoare: ultima jumătate de oră din meci e HORROR

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (13)
id45
id45  •  01 Noiembrie 2023, 16:02

Eu cred că nu va pleca !

Baluba
Baluba  •  31 Octombrie 2023, 19:18

Nu e ortodox.

O_persoana
O_persoana  •  31 Octombrie 2023, 16:33
Postat de steaua1986. pe 31 Octombrie 2023, 14:17

Pleacă mă gigistule.

Pai e adevărat. Trăiește “rent free” in capul vostru.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează