FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, interviu spumos într-o revistă britanică: "Timpul petrecut în închisoare a fost cel mai valoros din viața mea"

Excentricitățile lui Becali au stârnit curiozitatea presei din Anglia
Excentricitățile lui Becali au stârnit curiozitatea presei din Anglia

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 00:00

Gigi Becali a oferit un interviu revistei britanice World Soccer, material în care a abordat subiecte precum Dumnezeu, închisoare, politică sau fotbalul feminin.

Patronul FCSB-ului a devenit o atracție pentru presa internațională în ultima vreme, iar o echipă de la World Soccer, revista care alături de FourFourTwo reprezintă elita presei sportive din Anglia, s-a deplasat la București pentru a discuta cu Gigi Becali, căruia i-a dedicat nu mai puțin de 4 pagini în ediția print. Iată cele mai interesante declarații ale șefului de la FCSB:

  • "Nouă, românilor, ne place felul de a face politică al lui Donald Trump. Naționalism, religie și antiglobalizare. Politicienii și-au dorit ca Hillary Clinton să iasă președinte în SUA, pentru că este adepta globalizării, are un mod neomarxist de a face politică, este un politician de stânga. Am spus că dacă Trump iese președinte, Dumnezeu va anula Apocalipsa. Poate că liderii lumii și-au dat seama că lumea nu merge într-o direcție bună și l-au lăsat pe Trump să ajungă președinte".
  • "Trump construiește un stâlp pentru salvarea lumii. Nu este un înger, nu este un sfânt, dar Dumnezeu a ales ca prin el să anuleze sfârșitul lumii. Nu mă compar cu el și nici nu sunt invidios. Dacă sunt invidios pe cineva, sunt pe viețile călugărilor și sfinților ortodocși".
  • "Cei doi ani petrecuți în închisoare mi-au schimbat viața. Nu mai vreau celebritate, vreau doar să ajung în Rai. Tot ce am Îi dau înapoi lui Hristos. În închisoare mă trezeam la 7, mă rugam două ore, iar seara făceam câte o rugăciune lungă și mă culcam. Citeam foarte mult".
  • "Cea mai importantă perioadă din viața mea a fost cea în care am fost închis. A fost cel mai valoros timp pe care l-am petrecut aici, pe Pământ. În închisoare ești cel mai aproape de Dumnezeu".
  • "Dacă o femeie este numărul unu, nu poți fi sigur de succes. Nu e discriminare, așa ne învață Biblia. Ele pot fi chirurgi, lideri, soldați, generali, dar nu pot fi numărul unu. Deciziile nu trebuie să fie luate de ele, pentru că bărbatul este capul femeii".
  • "N-ați văzut ce urât e fotbalul feminin? La fel și boxul feminin! Nu mă gândesc să fac echipă de fotbal feminin la Steaua! Dacă tot este egalitate, de ce nu folosește Real Madrid o femeie în echipă? Sau să folosească Chelsea 2-3 femei!"
  • "Nu mă mai uit cu aceeași plăcere la fotbal. Cea mai mare bucurie a mea este să merg la biserică"
  • "Pentru mine, Steaua este o afacere și Dumnezeu mă va ajuta pe mine, după inima mea, nu după inima jucătorilor, pentru că este afacerea mea".

"Nu îmi mai pasă de mine. Sunt cel mai bogat om din lume pentru că nu-mi mai doresc nimic"
Gigi Becali, patron FCSB

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt
Liga 2
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (21)
fanatiqs
fanatiqs  •  18 August 2017, 11:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bamse1901
bamse1901  •  22 Aprilie 2017, 22:40

Minți ca sa iți mulțumești egoul. Dacă era valoros crede-mă aveai o cu totul alta atitudine

cipprof
cipprof  •  22 Aprilie 2017, 17:07

mai du-te odata la puscarie gigi

Vezi toate comentariile (21)
Comentează