FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ar fi fost un transfer de nicăieri » Gigi Becali l-a ofertat pe fotbalistul Universității Craiova: „Cum, mă, 2,5 milioane de euro? Îți dau 500.000”

Articol de , - Publicat joi, 21 decembrie 2023 14:25 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 15:28

Gigi Becali a dezvăluit azi că a încercat să-l aducă în vară la FCSB pe George Cîmpanu (23 de ani), dar Mihai Rotaru nu a vrut să-l vândă. Ulterior, mijlocașul de bandă al Universității Craiova a fost împrumutat la U Cluj.

Gigi Becali a povestit cum a fost refuzat de Mihai Rotaru când a dorit să-l transfere pe Cîmpanu. I s-a cerut o sumă de cinci ori mai mare decât cea oferită de el, adică 2,5 milioane de euro. 

VIDEO. Gigi Becali l-a vrut pe George Cîmpanu la FCSB

„Eu nu sunt ca un prieten, care e patron. Eu voiam un jucător și dădeam 500.000 de euro, dar el a cerut 2,5 milioane de euro. Și pe urmă l-a dat împrumut. Cum să ceri 2,5 milioane de euro și după asta să-l dai împrumut? Și nu joacă nici acolo unde l-a dat. Pe la Cluj sau nu știu... Înțelegi? U Cluj”, a spus Becali despre negocierile cu Rotaru pentru Cîmpanu.

Dacă nu-l vrei, ia, mă, 500.000 pe el! Ceri 2,5 milioane... Păi, tu îl dai împrumut. Cum să dau 2,5 milioane? Îți dai seama? E un prieten din fotbal.

Ce jucător? Cîmpanu! Cum, mă, 2,5 milioane de euro? Îți dau 500.000 de euro. Și el l-a dat împrumut. Cum să-l dai împrumut dacă face 2,5 milioane de euro? Îți dai seama? Eu când nu vreau în jucător, să-l ia cineva! Pe Oaidă și Cristea i-am dat la Rapid. Când nu vreau în jucător, nu mă interesează cine îl ia”, a spus Gigi Becali.

Întrebat ce va face dacă unul dintre Djokovic, Ganea sau Rotariu, fotbaliști de care Becali vrea să se despartă, va ajunge la o rivală directă, patronul FCSB a spus că nu este interesat de viitorul lor. 

Ar fi fost un transfer de nicăieri » Gigi Becali l-a ofertat pe fotbalistul Universității Craiova: „Cum, mă, 2,5 milioane de euro? Îți dau 500.000”
George Cîmpanu // FOTO: Imago

Cîmpanu, adus de Universitatea Craiova în 2020, de la FC Botoșani, a fost cedat în finalul perioadei de mercato la U Cluj. Sub formă de împrumut. La echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, Cîmpanu a bifat 9 partide (un gol, o pasă de gol).

800.000 de euroe cota lui Cîmpanu, potrivit transfermarkt

FOTO. Zeci de oameni l-au așteptat pe Gigi Becali în fața casei

+6 FOTO

Citește și: 

Vacanța n-a început deloc bine pentru FCSB: a rămas fără „piesa principală”
FCSB
Vacanța n-a început deloc bine pentru FCSB: a rămas fără „piesa principală”
MM Stoica anunță principalul obiectiv în pauza de iarnă: „Mai important decât orice alt transfer”
FCSB
MM Stoica anunță principalul obiectiv în pauza de iarnă: „Mai important decât orice alt transfer”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (18)
kubao
kubao  •  23 Decembrie 2023, 08:48

Stăpânul în vizita la aragtii mogoseni, nemultumit de vasali. Nu poate aduce nici un vasal la FCsB, prea slabi, prea ca la carte!

zb59
zb59  •  21 Decembrie 2023, 19:56

Pacat ca nu se poate comenta pe Orangesport! Iata cei scriu “academicienii” de acolo pe acest subiect: “ BREAKING | FCSB, ofertă de 500.000 de euro pentru un jucător de la Universitatea Craiova!” Deci, pentru acei indivizi, ceea ce declara ciobanul acum, ca s-ar fi putut intampla in secolul trecut (exagerarea voluntara) este considerat BREAKING NEWS! Pai atunci sintem niste fericiti ca ii avem pe astia de la gsp!:)) Apropos, iar mi-au blocat comentariul in care invocam dragostea lor nemarginita si…neprihanita fata de “domnul jiji”! :)

george.br
george.br  •  21 Decembrie 2023, 19:32
Postat de Copenhaga1970 pe 21 Decembrie 2023, 16:00

Fotografia cu ciobanul de Pipera se potrivește atât de bine cu imaginea GSP!

:))) Chiar asa, s-ar putea "rebrandui" ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează