FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi, impresionat de un omolog din Superligă: „Văd că se ține de cuvânt! Îl felicit pe această cale”

Gică Gagi (58 de ani) a prefațat duelul Oțelul - Farul, din runda cu numărul 12 a Superligii. „Regele” l-a felicitat pe omologul Dorinel Munteanu (55 de ani).
Gică Gagi (58 de ani) a prefațat duelul Oțelul - Farul, din runda cu numărul 12 a Superligii. „Regele” l-a felicitat pe omologul Dorinel Munteanu (55 de ani).

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 17:29 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 19:10

Gică Hagi (58 de ani) a prefațat duelul Oțelul - Farul, din runda cu numărul 12 a Superligii. „Regele” l-a felicitat pe omologul Dorinel Munteanu (55 de ani). 

  • Oțelul - Farul, din runda cu numărul 12 a Superligii, este programat duminică, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Nou-promovata Oțelul Galați a pierdut un singur meci în primele 11 runde și ocupă locul 8 în Superligă, la doar două puncte de zona play-off-ului.

Ce înseamnă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova: doi oameni-cheie vor pleca
FCU CRAIOVA
Ce înseamnă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova: doi oameni-cheie vor pleca

Gică Hagi crede că meritele îi aparțin în întregime lui Dorinel Munteanu, cel desemnat „Antrenorul lunii” septembrie în ancheta Gazetei Sporturilor.

VIDEO. Gică Hagi, înainte de Oțelul - Farul: „Îl felicit pe Dorinel!”

„Sunt două echipe care stau foarte bine moral și mental, două echipe care încearcă să joace foarte bine. Dorinel a făcut o treabă extraordinară acolo. A luat echipa de unde a luat-o, a dus-o acolo unde a dus-o. 

Văd că se ține de cuvânt. A zis că face o echipă care să se lupte cu toți de la egal la el. Îl felicit pe această cale. Arată foarte bine echipa, suntem conștienți că mergem într-o deplasare foarte grea. Trebuie să facem un meci complet pentru a ne întoarce cu puncte.

I-am analizat, nu am decât să îl felicit pe Dorinel. Dar mâine trebuie să fim mai buni decât ei”, a spus Gică Hagi într-o conferință de presă. 

Gică Hagi a vorbit și despre problemele de lot pe care le are înaintea deplasării de la Galați: „Nedelcu și Benchaib nu sunt apți. Chiar dacă mai sunt anumite probleme, vom vedea. Mergem încrezători, suntem într-un moment bun”.

Citește și alte știri din Superligă: 

Ce pregătesc dinamovștii la Dinamo – CFR Cluj » Moment special în memoria lui Cătălin Hîldan

Îl recunoști pe fostul fotbalist din imagine? Vine din alte timpuri, iar azi e o voce cunoscută în Superligă: „Când eram în cantonament, îi trimiteam pe maseuri la pariuri”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
silviu
silviu  •  07 Octombrie 2023, 22:25
Postat de ionescugeorge77 pe 07 Octombrie 2023, 21:02

UITE ASA PIERDE ANTRENORUL ACESTA ...nimeni nu l da afara...

N-ai înțeles! De fapt, el nu pierde niciodată!

johny2003
johny2003  •  07 Octombrie 2023, 21:15
Postat de robert720 pe 07 Octombrie 2023, 18:47

Bravo, Gica! Fair-play total intre 2 dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei. Asta vrem sa auzim.

Bravo Robert! Esti fairplay, in ciuda multor invidiosi neputinciosi care il urasc si il ataca pe Gica!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Octombrie 2023, 21:02

UITE ASA PIERDE ANTRENORUL ACESTA ...nimeni nu l da afara...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează