FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Colegi în Generația de Aur, Gică Hagi are un mesaj pentru Constantin Gâlcă: „Mă bucur că a luat această decizie”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 16:43 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 18:42

Foști colegi la naționala României, Gică Hagi și Costel Gâlcă se vor duela cu echipele lor în finalul acestui play-off pentru locul 2 în Superligă.

Farul ocupă ultima treaptă a podiumului, la doar două lungimi în spatele Universității Craiova, cu doar 5 etape rămase de disputat. Managerul tehnic al constănțenilor a lăudat decizia noului tehnician al oltenilor de a se reveni în fotbalul românesc după o pauză de aproape un deceniu.

Gata de sărbătoare! FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul » Când are loc și cât costă tichetele
FCSB
Gata de sărbătoare! FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul » Când are loc și cât costă tichetele

„Este îmbucurător că a luat decizia de a se întoarce în fotbalul românesc. În cele trei zile la Craiova, cred că și-a pus amprenta cât de cât asupra echipei. Are un lot foarte bun la dispoziție și este la un club cu un spirit foarte bun. Costel este unul dintre foștii mei colegi, îl respect foarte mult ca antrenor, a demonstrat că este foarte bun. Vedem care dintre noi o să câștige la meciul direct cu Craiova. Chiar o să fie o luptă frumoasă între noi, pentru că este bătălia mare pentru locul 2”, a spus Gică Hagi.

Costel Gâlcă și Gică Hagi, aproape de o colaborare

Numele lui Costel Gâlcă a fost vehiculat în dese rânduri ca o variantă pentru banca tehnică a Viitorului Constanța, gruparea pe care a patronat-o Gică Hagi înainte de unirea cu Farul.

Chiar dacă au existat unele contacte, nu s-a concretizat nimic în perioada în care „Regele” a luat o pauză de la antrenorat, în sezonul 2020/2021. 

Actualul antrenor al Universității Craiova a preferat să meargă peste hotare, unde le-a antrenat în ultimii 9 ani pe Espanyol Barcelona (Spania), Al Taawoun, Al-Fayha (ambele din Arabia Saudită), Vejle (Danemarca), Al-Hazem (Arabia Saudită) și Radomiak Radom (Polonia).

1echipă de club a mai antrenat Costel Gâlcă în România înainte de a veni la Craiova, pe FCSB, cu care a cucerit 3 trofee într-un singur sezon 2014/2015

Citește și acum:

Becali l-a păcălit pe Șucu! » EPIC FAIL la Rapid: „Băi, Dane, chiar atât de idiot mă crezi?!”

Sergiu Hanca, despre poza-eveniment descoperită de GSP: „De-asta e frumos fotbalul! Copil de mingi, acum câștigă titlul cu FCSB. Bravo lui!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 Aprilie 2024, 02:23
Postat de parachioara5 pe 23 Aprilie 2024, 20:48

...hagi nu merita respect ...el este dusmanul fotbalului romanesc ...mai bine ramanea definitiv in Turcia...

mai termina ma cu prostiile astea!!

parachioara5
parachioara5  •  23 Aprilie 2024, 20:48

...hagi nu merita respect ...el este dusmanul fotbalului romanesc ...mai bine ramanea definitiv in Turcia...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează