FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

VIDEO + FOTO Imagini emoționante de ziua „Regelui” » Ce surprize a găsit Gică Hagi pe Arena Națională, la FCSB - Farul

Gică Hagi a fost omagiat de cei cei aproximativ 12.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională la derby-ul FCSB - Farul. „Regele” a împlinit astăzi 59 de ani.
Gică Hagi a fost omagiat de cei cei aproximativ 12.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională la derby-ul FCSB - Farul. „Regele” a împlinit astăzi 59 de ani.

Articol de , , , , - Publicat luni, 05 februarie 2024 20:20 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 20:54

Gică Hagi a fost sărbătorit de cei aproximativ 12.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională la derby-ul FCSB - Farul. „Regele” a împlinit astăzi 59 de ani. 

Gică Hagi, care a împlinit 59 de ani chiar în ziua meciului, a beneficiat de o primire pe cinste pe Arena Națională. Fanii l-au întâmpinat călduros pe managerul Farului încă de la sosirea autocarului „marinarilor” la stadion, solicitându-i acestuia poze și autografe. 

FOTO. Ziua lui Gică Hagi, sărbătorită pe Arena Națională, la FCSB - Farul 

+22 FOTO

Pe stadion, la prezentarea echipelor, numele său a fost aplaudat la scenă deschisă, pentru ca ulterior, fix înainte de lovitura de start, crainicul să-i dedice „Regelui” un discurs despre întreaga activitate, pe care un întreg stadion l-a acompaniat cu aplauze. 

Ambele galerii i-au scandat numele, iar cei din Peluza Nord i-au cântat „La mulți ani!”. Hagi i-a salutat pe ultrașii roș-albaștrilor, apoi meciul a putut începe.

În tribune au apărut și mai multe mesaje dedicate „Regelui”. Peluza Nord a celor de la FCSB a afișat: „Ce ai făcut pentru noi nu vom putea uita. La mulți ani, Gică Hagi”.

VIDEO. Imagini emoționante! Tot stadionul i-a cântat „La mulți ani!” lui Gică Hagi 

O imagine cu Hagi a fost afișată și pe tabela de marcaj a stadionului, iar un desen cu Gică și Ianis Hagi a apărut la Tribuna 2.

Au urmat urările și îmbrățișările adversarilor. Mihai Stoica a fost primul, urmat de Elias Charalambous și de Eduard Radaslavescu, fostul elev al lui Hagi la Farul. 

Nu știam că luni e ziua lui Hagi. Îi urez „La mulți ani!” și sper să fie sănătos. Va fi o zi specială pentru el. Sper ca rezultatul să nu-l bucure, dar îi urez „La mulți ani!” . Asta arată cât de greu va fi meciul nostru. Simt că jucătorii mei sunt într-o formă bună, dar trebuie să arătăm asta în meciul cu Farul
- Elias Charalambous, înainte de FCSB - Farul

Citește și alte știri din Superligă: 

Îi dă șah-mat lui Becali. Fotbalistul care a costat o avere vrea să plece gratis de la FCSB
FCSB
Îi dă șah-mat lui Becali. Fotbalistul care a costat o avere vrea să plece gratis de la FCSB
Conducerea lui Dinamo dezvăluie abia acum că n-a avut încredere în el: „A fost lăudat, promovat, dar am avut mereu semne de întrebare. Îmi pare rău că am avut dreptate”
dinamo
Conducerea lui Dinamo dezvăluie abia acum că n-a avut încredere în el: „A fost lăudat, promovat, dar am avut mereu semne de întrebare. Îmi pare rău că am avut dreptate”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  05 Februarie 2024, 22:54

> Surpriza lui Hagi a fost ca a gasit 14000 de prosti in tribune... El stia ca sunt prosti, dar se facea ca nu vede... LA MULTI ANI, HAGI!

ceglumabuna
ceglumabuna  •  05 Februarie 2024, 21:13

Gheorghe Hagi unul din cei mai mari fotbalisti (international) Daca ai sti cat de putin fotbal .. nu ai vorbi in felul asta ... Dar deh asta e romanul .. vorbeste de altul ca e varza fara sa se uite in oglinda .. Asa fac si astia de la csa ... vorbesc de fcsb .. 8 ani locul 2 ... fara sa vorbeasca despre ei.. care in 8 ani au 2 promovari ..si alea la amatori ;)

Gamer1981
Gamer1981  •  05 Februarie 2024, 21:01
Postat de theo_s pe 05 Februarie 2024, 20:29

Extraordinar, dom'le, suntem emotionati si impresionati, toata lumea e-n adulatie, sportivul care n-a castigat nimic e omagiat de natiune! Culturile mici si pe deasupra, lipsite si de suveranitate, n-au simtul ridicolului.

Tatica să îmi fie cu pardon dar hagi are mai multe trofee în spania cu Real și Barcelona find și titular nu că marele nostru dragusin care joaca cate 10 minute decât toți jucători din liga mamaliga

Vezi toate comentariile (6)
Comentează