FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV George Simion, discurs furibund: „Ce dacă Hagi nu se exprimă ca un academician?” + de ce e deranjat de naturalizarea lui Camora

George Simion. Sursă foto: Facebook
George Simion. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 12:48 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 13:52

George Simion (34 de ani), președintele formațiunii AUR, a analizat în interviul acordat Gazetei situația actuală din fotbalul românesc.

  • Imediat după rezultatul extraordinar obținut la Alegerile Parlamentare din decembrie, Gazeta Sporturilor l-a abordat pe George Simion, președintele AUR, pentru a detalia legăturile sale cu lumea fotbalului. El spune că a ținut cu Steaua, dar a renunțat în favoarea naționalei. A acțiunile grupului „Uniți sub Tricolor”, care a deraiat deseori la meciurile României, și a vorbit despre situația la zi a fotbalului românesc. Interviul integral e AICI!

Simion a contestat naturalizarea lui Mario Camora, mărturisind că e dezgustat de situația acutală de la echipa națională: „Hagi nu se exprimă ca un academician, dar spune multe adevăruri”, afirmă ultrasul devenit politician.

„De ce trebuie să ne uităm că toți fac așa? De ce n-am putea da noi un exemplu, care să însemne un alt trend? N-ajungi niciunde dacă te conformezi mereu și te aliniezi la ceea ce dictează alții. Naturalizăm jucători doar pentru un rezultat efemer. Dar unde mai e mândria ta de popor?”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru GSP

George Simion: „Ce dacă Hagi nu se exprimă ca un academician?”

„Din păcate însă, ce vedem la naționala de seniori e sub orice critică. Zero pasiune, zero voință de luptă. Nu înțeleg. Am crescut cu Hagi și Răducioiu și am ajuns să ne batem joc de simboluri. Ce dacă Hagi nu se exprimă ca un academician? Dar spune multe adevăruri!”, a punctat George Simion. 

Am mers cu UST alături de naționala de tineret la Euro U21 din Italia, unde am descoperit, în sfârșit, o echipă senzațională, care m-a făcut să iubesc din nou fotbalul. „Deșteaptă-te, române!" cântat pe stadionul semifinalei mi-a redat cheful și sensul pentru acest sport - George Simion, președinte AUR

VIDEO George Simion despre legăturile sale cu lumea sportului: „Fotbalul m-a învățat multe”

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică. Eu le-am dat sediul” + ce spune despre USR, Iohannis și Cioloș

Gigi Becali are interzis să facă afacerea de 13 milioane de euro: „Îi dau mesaje procurorului: «Ești ca un drac în mintea mea»”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Decembrie 2020, 00:24

Intr-adevar, la nivelul lui de cultura, si parlamentara de o mica vreme, e firesc sa fie asa!!! Da bine la ziar numele de aur si *** ale impricinatilor... Ii meritati daca i-ati ales!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  27 Decembrie 2020, 18:47

Ce relevanță are acest interviu? Vreți să spuneți că interviul cu George Simion este unul luat unui om din sport? O să ne dați acum interviuri cu toți oamenii politici care vorbesc despre preferințele lor din sport? De când ați acceptat pe site link-ul la blogul lui Tolontan nu mai știți ce este de fapt GSP: un site de sport, unul de investigații jurnalistice sau unul de comentarii politice...V-ați gândit să încercați și cu artiștii de muzică populară? Ca să lărgiți spectrul adresabilității, nu de altceva.

stefan..
stefan..  •  27 Decembrie 2020, 18:29

Academicianul e un om rar, in societate. Hagi e doar un ***. Si sunt multi de-ăstia, in toate domeniile,din pacate. Chiar si in politica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează